Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

"Igennem livet møder man mange mennesker, men sjældent en, der besidder så mange positive og hjertelige egenskaber som Elin", lyder det i mindeordene om Elin Frank Just. Privatfoto

Mindeord: Mikael Anker Madsen, tandlæge og medejer af klinikken Tandlægerne Rådhustorvet i Horsens, har på vegne af kollegerne indsendt mindeord om Elin Frank Just, Horsens, der blev 62 år:

For få år siden fejrede vi Elins 40-års jubilæum som klinikassistent. Her var vi midt i sammenlægningen af to tandlægeklinikker. En stor opgave, hvor to kulturer skulle mødes og finde sammen.

Som klinikkoordinator var Elin i centrum for denne proces, og hun opnåede på kort tid at favne 20 medarbejdere, således at der opstod et samlet team.

Annonce

Dette favnede Elin samtidig med, at hun forestod og løste alle praktiske opgaver i klinikdriften.

Elin var så tillidsvækkende, at hun blev fortrolig med både nye og gamle kolleger, patienter og samarbejdspartnere.

Således fik Elin også helt frie tøjler til at indrette sig og manøvrere i sit arbejde - en tillid, hun aldrig har svigtet.

Hun opbyggede et kontor, som hun selv indrettede og fik til at fungere. Elins personlighed besjælede kontoret i en grad, hvor ingen opgave - arbejdsrelateret eller personlig - var hende for stor eller lille. Derfor blev hun på klinikken kaldt for "Mor Elin".

Opgaverne ender oftest der, hvor de bliver løst bedst, så der var stor trafik på kontoret hele ugen. Det nød Elin, for hun var entusiastisk med alle opgaverne og befandt sig som en fisk i vandet, fordi hun oplevede stadig succes.

Hun elskede sit arbejde og gav udtryk for det, og timerne tilrettelagde hun i dagtimerne, aften eller weekend, som hun fandt det belejligt.

Hvert år modtog hun store roser fra revisorerne for hendes fremragende orden i regnskaberne, som hun egenhændigt håndterede.

Elins hjertevarme mærkede man også, når hun fortalte om sine sønner og børnebørn. Hun var engageret i deres liv og trivsel og glædede sig ved at vise billeder.

På samme måde havde hun en stor berøringsflade i byen og kendte alt og alle.

Elins bortgang efterlader et savn, som breder sig som ringe i vandet og berører utrolig mange.

For os er der opstået et enormt tomrum.

Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor. Samtidig frydes vi ved tanken om de tusindvis af glade timer, vi har nydt sammen med Elin.

Igennem livet møder man mange mennesker, men sjældent en, der besidder så mange positive og hjertelige egenskaber som Elin. Du er og vil blive savnet.

De varmeste tanker fra os alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Megascope: Vi holder åbent, til vi får et påbud om at lukke

Horsens

Se videoen: Borgmester om nedlukning - Jeg er ærgerlig og ked af det

Horsens

Få overblikket: Disse skoler og institutioner i Sønderbro Sogn kan blive ramt af nedlukningen

Horsens

Se kortet: Så mange skal være smittede, før dit sogn lukker ned

Annonce