Annonce
Hedensted

Skraldejagt blev et hit i Hedensted: Ny konkurrence gav flere lyst til at samle affald

Lørdag deltog over 30 grupper af små og store skraldeindsamlere i den årlige affaldsindsamling, som i år havde fået et konkurrenceelement.

Hedensted: Et cigaretskod, tjek, et mundbind, tjek, en engangskop, tjek.

Sådan gik både store og små skraldejægere rundt i Hedensted og omegn i løbet af lørdag.

Anledningen var den årlige affaldsindsamling arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening, og i år havde indsamlingen fået et ekstra tvist i Hedensted i form af skraldebingo. En konkurrence, som gik ud på, at deltagerne på en plade skulle krydse 20 forskellige skraldetyper af. Bingopladen skulle derefter afleveres til arrangører Linda Marie Stisen, som er frivillig i Danmarks Naturfredningsforening og det nystartede Hedensted Green Team.

Annonce

- Der har tidligere år været forsøgt at få indsamlingen i gang i Hedensted, men i år har vi arrangeret en skraldejagt, så vi kunne få lokket endnu flere ud og samle affald. Det synes jeg, at jeg er kommet i mål med, siger Linda Marie Stisen, der hele lørdag stod i Trykkeriparken og udleveret gribetænger og poser og tog imod affaldet og skraldebingopladerne.

Præmier til vinderne

Blandt deltagerne bliver der nu trukket vindere af en række præmier. Både det hold, som fik samlet mest skrald, og de hold, der fik fuld bingoplade, kan vinde præmier.

Linda Marie Stisen havde arrangeret skraldejagt i forbindelse med den årlige affaldsindsamling for Danmarks Naturfredningsforening. Foto: Elisabet D. Hyttel

Arrangøren var godt tilfreds med fremmødet og de mange sække skrald, der blev samlet.

-  Det er dejligt, at så mange mennesker er kommet og har hjulpet med at fjerne så meget skrald fra vores by. Det glæder mig, fordi jeg ved, at når man har et rent område, så er der mindre tendens til, at man smider nyt skrald, siger Linda Marie Stisen.

Også i resten af Hedensted Kommune blev der arrangeret affaldsindsamlinger.


Jeg håber, byen bliver ved med at være pænere fremadrettet, nu da så meget skrald er blevet fjernet.

Linda Marie Stisen


Skraldeindsamlerne kunne i løbet af dagen pynte en "skraldedame" med alle mulige slags affald. Linda Marie Stisen stod for arrangementet. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet har anholdt to og jagter flere: Bankede 20-årig og smed ham i bagagerummet, inden de kørte galt

Annonce