Annonce
Læserbrev

Skrald. Tænk jer om, før I smider det i naturen

Læserbrev: Hedensted Kommune gør et fantastisk job med at klippe og fræser grøfterne. Men det kniber med at tænke på miljøet når de gør disse ting. Dåser, plast og andet ikke forgængeligt affald som folk har smidt ud af vinduet i deres bil, fræser man i små stykker. Det er ensbetydende med at det lander i havet til skade for miljø dyr og mennesker.

Det skal så dertil siges, at der tilsyneladende også findes mange miljøsvin, som tilsyneladende kun tænker på sig selv og ikke andre mennesker, dyrene og dem der overtager denne jord efter os/dem.

Der må være nogen, der har for mange penge, for det er f.eks. dåser med pant.

Ud over dette er der folk som parkerer, spiser en Mc Donalds-burger og får drikkevarer til. Herefter bliver emballagen smidt i rabatten /grøften. Hvorfor tager man det ikke med hjem eller til nærmeste affaldssted?

Husk lige på at det tager fra 20 til over 100 år, før mange af de ting er forsvundet fra naturen.

Tænk jer om inden i smider det i naturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Er det rimeligt at fejre et firmas vækst, når baggrunden er, at alle berørte har sorte fingre?

Læserbrev: Avisen berettede 14. november om, at 27 gazellevirksomheder bliver fejret på Hedensted Rådhus 22. november. Én af virksomhederne er Hjarnø Havbrug A/S, hvis imponerende vækst over fire år væsentligst kan tilskrives, at man fuldstændigt har tilsidesat reglerne for drift af havbrug og i årevis har produceret mere end tilladt med en faktor mellem tre og seks. Dermed har man også forurenet Horsens Fjord og farvandet ud for langt mere end tilladt. Der afventes en retssag om forholdet, men eftersom firmaet har indrømmet skyld her i avisen, er det jo nok mindst sådan, at det forholder sig. Med firmaets indrømmelse karakteriseres Hedensted Kommunes tilsyn i de sidste år som kammeratligt. På trods af advarsler har man blindt troet på Hjarnø Havbrugs konstruerede årsrapporter. Hjarnø Havbrug A/S har således ikke bare forurenet Horsens Fjord, men også sin hjemstedkommunes renommé. Og hvilket ansvar har bestyrelsen, som rummer en direktør for et Horsens-advokatfirma? Hvor var revisionen Ernst & Young? Kunne de ikke lige som vi andre se, at de lovpligtige årsindberetninger var fri fantasi? Er det rimeligt at fejre et firmas vækst, når baggrunden er, at alle berørte har sorte fingre? Er CSR (Corporate Social Responsibility) kun noget, som man trækker frem i festtaler?

Horsens

- Far, far, julemanden er her...

Annonce