Annonce
Horsens

Skoringen genåbner - åbningstiden er i første omgang begrænset

Cecilie Rasmussen Hviid, der er butikselev i Skoringen hos det corona-lukkede Kolding Storcenter, hjælper i disse dage sin mor, Lone Hviid, som lige så stille og roligt er i gang med at genåbne butikken. Foto: Marianne Husted
Flere butikker er i gang igen efter corona-nedlukning. Men hovedparten af strøgbutikkerne er fortsat lukket.
Annonce

Horsens: Skoringen er en af de butikker, der mandag valgte at genåbne butikken i Horsens efter at have været lukket i små 14 dage.

- Vi har fået så mange henvendelser om at åbne på Facebook, og vi ville gerne lige så stille og roligt i gang igen, siger butikschef Lone Hviid.

Mandag formiddag var det især far eller mor, der har været forbi med børn, som er vokset ud af deres fodtøj og trænger til nyt.

Mandag, tirsdag og onsdag er åbningstiden begrænset til klokken 10-15. Personalet skal stadig blive hjemme.

I stedet har Lone Hviid fået hjælp fra Skoringen i Kolding Storcenter.

Annonce

Rigeligt med sprit

Og det bliver så at sige i familien, for her er Lone Hviids datter, Cecilie, i lære som butikselev. Og lige som sin mor trængte hun til at komme i gang igen.

- Jeg har været hjemme i en måned, fordi jeg også har holdt ferie og været på online-skole, siger hun.

Lige som før lukningen gør Lone Hviid meget ud af at holde forretningen ren, og der bliver hele tiden sprittet af. Hun har fundet et sted, hvor hun kan købe sprit.

Annonce

Genåbningsfest udskudt

Corona-virussen har drillet på flere måder. Skoringen skulle i marts have haft den helt store genåbningsfest efter ejerskifte og tre ugers ombygning af butikken.

- Men der skal nok blive en fest, garanterer Lone Hviid, der har været butikschef i en årrække, og som betragter skoforretningen som sit andet hjem.

Blandt de øvrige, der igen holder åbent, er Holst Sko, dametøjsbutikken Hviid, Ann-Å, Havanna Shoes og Gindeberg Guld, Sølv, Ure.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce