Annonce
Erhverv

Skobutik er genåbnet efter ejerskifte: - Vi har haft travlt

Butikschef Lone Hviid er glad for den nye Skoringen-butik, der genåbnede onsdag. Hun og resten af personalet er fulgt med fra den tidligere ejer, til den nye. Foto: Lone Bering
Butikschef Lone Hviid er glad for den nye butik, der er genåbnet efter ejerskifte, langvarigt udsalg og en lukkedag.
Annonce

Horsens: I går onsdag genåbnede Skoringen i Bytorv Horsens.

På grund af ejerskifte i butikken er der den senere tid blevet holdt udsalg - alt skulle ud - og tirsdag var der lukkedag, hvor den nye butik blev bygget op.

- Vi har haft travlt med at bygge den nye butik op med ny indretning og masser af nye varer, forklarer butikschef Lone Hviid.

Hun og resten af personalet er fulgt med fra den tidligere ejer, Sander Sko, til den nye ejer, Gitte og Henrik Oppermann.

Personalet er stolte over den nye snickers-væg, som kan opleves ved indgangen mod Søndergade. Foto: Lone Bering
Annonce

Glad for den nye butik

- Vi er rigtig glade for den nye butik. Der er sket nogle ændringer; inden for nogle mærker har vi fået mere, af andre mindre. Men generelt et større udvalg. Men i det store hele tror jeg ikke, at kunderne kan mærke den store forskel. Vi har fået en snickers-væg med masser af gode mærker. Den er vi stolte over, siger butikschef Lone Hviid og hentyder til væggen inden for indgangsdøren mod Søndergade, hvor alle sportsskoene - bl.a. puma, adidas og sketcher - er blevet placeret.

Annonce

Sælger 10 forretninger

Sander Sko har siden 1975 haft butik i Horsens, siden 2001 har navnet på butikken været Skoringen. Ejerne, Helle og Jørn Andersen, har imidlertid valgt at gå på pension og har derfor solgt 10 af deres 14 butikker. Det gælder bl.a. Horsens-butikken.

De nye ejere, Gitte og Henrik Oppermann, har også overtaget to butikker i Vejle og to i Kolding fra Sander Sko. I forvejen driver parret ni skobutikker på Fyn og Sjælland.

Navnet på Søndergade-butikken er stadig Skoringen.

Kunderne kommer ikke til at mærke den store forskel efter ejerskiftet i Skoringen på Søndergade. Der er eksempelvis stadig børneafdeling bagest i butikken, som Tea Orlowitz sædvanligvis tager sig af. Foto: Lone Bering
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Hedensted

Skoleleder: Der er brug for bedre corona-kommunikation til tosprogede familier

Odder

Odder er ikke længere grå: Første coronatilfælde registreret

Annonce