Annonce
Erhverv

Skoleveninder har åbnet butik med fokus på det søde og det smukke

Veninderne Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen har kendt hinanden siden deres efterskoletid. Nu har de besluttet sig for at udvide derse venindeskab med to webshops - Redecor.dk og dinkage.dk. Foto: Morten Pape

Veninderne Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen bruger store dele af deres fritid på to webforretninger, hvor de handler med kage- og interiørartikler.

Horsens: Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen har været veninder lige siden, de mødte hinanden som ganske unge på Østhimmerlands Efterskole i 1996.

1. december 2017 åbnede de webshoppen Redecor, og senest er Dinkage.dk kommet til i juni.

- Vi har kendt hinanden i mange år og har derfor et stærkt venindebånd og er gode til at være kreative sammen. Det kommer egentligt ikke bag på os, at vi nu også er kolleger med fælles firmaer, fortæller Sally Kousgaard Nielsen, der er bosat i Læsøgade i Horsens, mens Louise Lykke Bisgaard bor med sin mand, børn og hund i Thyregod nord for Give.

De to kvinder, begge 36 år, bruger stort set alt deres fritid på at få godt gang i Dinkage.dk, der handler med kageartikler og -pynt, og interiørshoppen Redecor.dk.

Vi har kendt hinanden i mange år og har derfor et stærkt venindebånd og er gode til at være kreative sammen. Det kommer egentlig ikke bag på os, at vi nu også er kolleger med fælles firmaer.

Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen

Redecor.dk og Dinkage.dk

Etableret som Redecor ApS december 2017 og Dinkage IVS juni 2018.

hjemmesiderne navn er Redecor.dk og dinkage.dk.

Kompagnonerne bag er Sally Kousgaard Nielsen, bosat i Horsens, og Louise Lykke Bisgaard, bosat i Thyregod nord for Give.

Lager i Børkop ved Vejle.

Sammen kan vi alt, siger veninderne bag to nye webshops. Sally Kousgaard Nielsen (tv) og Louise Lykke Bisgaard fra Thyregod, der begge har fuldtidsjob ved siden af deres nye erhverv samt mand og børn. Foto: Morten Pape

Fandt hinanden igen

Men inden det kom så langt, forsøgte Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen efter endt efterskoletid sammen at holde en tæt kontakt til hinanden. Det lykkedes på bedste vis, lige indtil de blev ældre, og Louise Lykke Bisgaard besluttede sig for at bosætte sig i Norge med sin nuværende mand.

- Jeg husker, jeg syntes, det var træls at skulle undvære Louise. Vi var bare så gode venner og havde delt nogle vigtige år sammen med op- og nedture. Inden Louise skulle rejse, tog vi en sidste bytur, og derefter hørte vi knap så meget fra hinanden - helt sikkert på grund af den fysiske afstand mellem os, fortæller Sally Kousgaard Nielsen.

I 2008 krydsede kvindernes veje atter, da Sally Kousgaard Nielsen havde fået arbejde ved et rekrutteringsfirma, der sendte elektrikere til Norge. Og selvom kontakten blev genoptaget, og Louise Lykke Bisgaard deltog i Sally Kousgaard Nielsens bryllup samme år som brudepige, mistede de to atter kontakten. I den periode fik Sally Kousgaard Nielsen sit første barn.

- Turene til Norge holdt op, og de næste fem år oplevede vi for første gang helt at miste kontakten, lige indtil vi nogle år efter fandt hinanden igen via Facebook - heldigvis, siger Sally Kousgaard Nielsen.

I dag har de begge to børn og mand og er bosat i Jylland med fuldtidsjobs - Louise Lykke Bisgaard som økonom, mens Sally Kousgaard Nielsen er ansat i Horsens Kommune som administrativ medarbejder.

I Redecor.dk har de to kvinder et håb om at kunne inspirere til en mere personlig og til tider skæv indretning - blandt andet med nye som gamle møbler. Foto: Morten Pape
Annonce

Blev ikke alene

Det var Sally Kousgaard Nielsen, der først nærede en interesse for indretning. Planen var desuden, at hun skulle have været partner i en webshop, der solgte kageartikler. Men den plan gik i vasken, indtil hun for nogle uger siden fik mulighed for at købe webshoppen af den tidligere ejer, der ikke længere ønskede at drive den.

Samtidig havde Sally Kousgaard Nielsen i en del år gået med ønsket om at lave en blog om indretning og recyclede møbler (ældre møbler man sætter i stand, red.).

I dag er den del blevet en realitet, ikke alene, men sammen med Louise Lykke Bisgaard. Den beslutning tog de efter en venindeweekend sammen i slutningen af året 2017.

- Omdrejningspunktet i Redecor er, at man skal indrette sig, så hele familien føler sig tilpas. Indretning skal helst være med til at vise, hvem vi er, og det skal ikke bare være noget, man kan se alle steder, for så bliver det upersonligt. Vores webshop har noget til både kvinder, mænd og børn samt kæledyr - både stilfulde varer, men bestemt også de mere sjældne set og skæve ting, fortæller Louise Lykke Bisgaard.

Planen er også, at webshoppen med tiden kommer til at indeholde møbler, de to indehavere selv har sat i stand.

Man kan med sin indretning skille sig ud på mange måder - blandt andet ved at vælge interiør, der ikke står i alle hjem, mener de to indehavere af Redecor.dk. Foto: Morten Pape
Annonce

Mere synlighed

Siden har de to kvinder oplevet god opbakning og salg til venner og bekendte, men de venter stadig på et større gennembrud på markedet, fortæller de.

Butikkens lager ligger i Børkop, hvor der er indgået aftale med et firma, der pakker og sender varerne ud.

- For at blive mere synlige på nettet har vi netop indgået en aftale med et web-bureau, der er god til den slags, og så er næste skridt at komme ind på det norske marked, fortæller de. Et land, som især Louise Lykke Bisgaard har store forventninger og forretningskendskab til fra sin tid deroppe.

Senest har de begge været travlt optaget af at relancere Dinkage.dk med et nyt udtryk og tiltag.

- Shoppen har fra den tidligere ejer mange interesserede følgere. Så vi har nok at give os til - det er virkelig fedt. Sammen kan vi alt, sådan har vi i hvert fald altid følt det, og nu går der ikke en dag, uden at vi taler sammen, lyder det fra Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen.

Lysestagen her kunne Sally Kousgaard Nielsen ikke stå for, da den blev en del af Redecor.dk. I dag er den derfor at finde i hendes eget hjem i Læsøgade i Horsens. Foto: Morten Pape
Pynt til anhængertræk - to af de mere skæve ting fra Redecor.dk. Foto: Morten Pape
Seneste opkøb for Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen er Dinkage.dk - en webshop med kageartikler og -pynt, som de to kvinder overtog ejerskabet af i midten af juni. Foto: dinkage.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce