Annonce
Odder

Skoleleder siger farvel: Parkvejens Skole skal have ny leder

Parkvejens Skoles leder Dan Gjerrild Søgaard har sagt sin stilling op og tiltræder 1. maj som leder på Morten Børup Skolen i Skanderborg. Arkivfoto: Martin Ravn
Dan Gjerrild Søgaard vil være tæt på opgaverne, børnene og medarbejderne, og det får han bedre mulighed for som leder på Morten Børup Skolen i Skanderborg, hvor han tiltræder 1. maj.

Odder: Dan Gjerrild Søgaard har opsagt sin stilling som skoleleder på Parkvejens Skole.

Den 61-årige leder, der har været på Parkvejens Skole siden 2014 fortsætter sin karriere på Morten Børup Skolen i Skanderborg fra 1. maj.

- Jeg trives bedst ved at være tæt på opgaverne, medarbejderne og eleverne i skolen. Det giver min nye stilling mig bedre mulighed for, forklarer han.

Annonce

Siden han kom til Parkvejens Skole, har kommunen ændret på skolestrukturen og senest blev Dan Gjerrild Søgaards ansvarsområde udvidet til også at gælde ungdomsskolen og alle kommunens specialklasser, også i Hou og på Vestermarken.


Den leder som skal til efter mig, skal være bedre end jeg til at navigere på et mere overordnet niveau

Dan Gjerrild Søgaard


- Den leder, som skal til efter mig, skal være bedre, end jeg er, til at navigere på et mere overordnet niveau. Det har jeg været mindre god til at balancere. Derfor er der brug for en ny på Parkvejens Skole, fortsætter Dan Gjerrild Søgaard.

Børnenes skole

Den nye leder vil ifølge den afgående komme til en fantastisk god skole med dygtige og kompetente medarbejder, der hver dag kæmper for elevernes faglige og sociale trivsel.

- Vi er lykkedes rigtig godt med opgaverne. Det gælder også ungdomsskolen og specialklasserne. Så selvom der engang i mellem kan være utilfredshed hos enkelte, så er det alt i alt et rigtig godt sted, som jeg forlader, siger Dan Gjerrild Søgaard, der glæder sig til sit nye arbejde.

- Jeg glæder mig til at arbejde i min hjemkommune, siger skolemanden, der bor i Skanderborg.

Hans nu voksne børn har selv gået på Morten Børup Skolen, hvor han sad i skolebestyrelsen på fra 1998 til 2006.

Dan Gjerrild Søgaard er uddannet lærer fra Marselisborg Seminarium og har blandt andet en diplomuddannelse i skoleledelse.

Han kom til Odder i 2014 fra en stilling som leder på Højvangsskolen i Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce