Annonce
Brædstrup

Skoleleder måtte stoppe på grund af sygdom: Nu får skole en ny leder

Rikke Søndergaard Meldhede blev modtaget med sang og musik fra børnene, da hun begyndte som skoleleder på Brædstrup Skole i januar 2017. Nu har en alvorlig trafikulykke gjort, at hun er nødt til at stoppe som leder af skolen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Brædstrup Skole får 15. marts ny skoleleder. Et ansættelsesudvalg har valgt tidligere viceskoleleder på Gedved Skole, Anders Høiberg, til at tage over efter Rikke Meldhede, som måtte stoppe i jobbet på grund af sygdom.

Brædstrup: Der er nu sat navn på, hvem der fremover skal lede Brædstrup Skole. Således har et ansættelsesudvalg til skolelederstillingen på Brædstrup Skole valgt Anders Høiberg til jobbet som ny skoleleder.

44-årige Anders Høiberg har en fortid som lærer på Sjælland og i Horsens, men derudover har han også erfaring med skoleledelse, idet han tidligere har været viceskoleleder på Gedved Skole og skoleleder i Silkeborg Kommune.


Anders overbeviste ansættelsesudvalget - frem for alt med fokus på elevernes læring, trivsel og personlig mestring.

Henrik Kallestrup, skolechef i Horsens Kommune


Ifølge skolechef i Horsens Kommune Henrik Kallestrup var det et erfarent ansøgerfelt med flere gode kandidater i spil til stillingen i Brædstrup. Der var indkaldt fem ansøgere til første samtalerunde, og to kandidater gik videre til anden runde.

- Anders overbeviste ansættelsesudvalget - frem for alt med fokus på elevernes læring, trivsel og personlig mestring, men også på både en god analyse af skolens styrker og udfordringer, samt stærke visioner for samarbejdet med forældre, elever og medarbejdere og lokalsamfundet i Brædstrup, lyder det i en meddelelse fra Henrik Kallestrup.

Annonce

Starter midt i marts

Anders Høiberg tager over efter Rikke Søndergaard Meldhede, som igennem de seneste fire år har haft hvervet som skoleleder på Brædstrup Skole. En trafikulykke sidste sommer gjorde imidlertid, at hun blev sygemeldt med piskesmæld, og siden da har skolelederen på Stensballeskolen, Anders Olesen, fungeret som konstitueret leder på skolen i Brædstrup.

Anders Høiberg bliver præsenteret for medarbejderne på Brædstrup Skole fredag 26. februar, og han får første arbejdsdag mandag 15. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det bliver ikke på onsdag: Posthuset har sat dato på genåbning

Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce