x
Annonce
Brædstrup

Skoleelever besøgte legefabrikant

Bestyrelsesmedlem Jens Skifter viste eleverne rundt på Norna Playgrounds, og her fik de også nogle gode fif til, hvordan man indretter en god legeplads. Foto: Morten Herlev

Brædstrup: Skoleelever fra 6.b på Brædstrup Skole deltager i øjeblikket i en del af det kommunale tiltag, Samspil, der skal give skoleelever i hele kommunen et indblik i både erhvervsliv og uddannelsesmuligheder. Mandag 24. februar var 6.b så på besøg hos legepladsproducenten Norna Playgrounds i Brædstrup.

Besøget gav eleverne et indblik i de mange arbejdsopgaver, der bliver taget i brug på virksomheden - lige fra første tanke til et færdigt produkt.

Dagen begyndte med en præsentation af Norna, og derefter fik eleverne en rundtur på virksomheden, hvor de fik et indblik i, hvordan træstammer og skruer bliver til legepladser.

Forud for besøget havde eleverne lavet arbejdstegninger til, hvordan deres ønskelegeplads kunne se ud, og der var stor ros til elevernes arbejde fra bestyrelsesmedlem Jens Skifter, der stod for rundvisningen.

Senere på foråret får eleverne i øvrigt mulighed for at dykke dybere ned i legepladsbyggeriet, når de skal skabe en model til ny legeplads på Brædstrup Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Indland

Smukfest er aflyst - vender først tilbage i 2021

Annonce