Annonce
Hedensted

Skoleelev fundet i livløs tilstand under skoleudflugt

Drengen blev fundet livløs ved Hedensted Søerne mellem Vestre Ringgade og motorvejen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
En elev fra 2. klasse på Stjernevejskolen i Hedensted blev onsdag fløjet akut til sygehuset i Skejby efter en ulykke ved Hedensted Søerne.
Annonce

Hedensted: Hvad der skulle have været en sjov og anderledes skoledag til Hedensted Søerne ved Vestre Ringgade, fik for 1. og 2. årgang fra Stjernevejskolen onsdag eftermiddag en forfærdelig udgang.

Ifølge en besked sendt til forældrene fra skoleleder Sabina Marquard Madsen fandt en elev pludselig en dreng fra 2. årgang liggende livløs med en snor rundt om halsen.

Så vidt vides har der ikke været andre elever involveret, men præcis hvad der er gået forud for ulykken, er endnu ikke klarlagt, fremgår det af skolelederens besked.

Der blev ringet 112, hvorefter en helikopter fløj drengen til sygehuset i Skejby i kritisk tilstand. Forældrene blev straks underrettet og har siden været ved deres søn.

Sydøstjyllands Politi bekræfter, at der er sket en ulykke med en otte-årig dreng fra Stjernevejskolen, men oplyser, at de ikke har yderligere kommentarer.

Vi forsøger at få en uddybende kommentar fra Sabina Marquard Madsen.

Annonce

Var alene

Ifølge Marianne Berthelsen, chef for læring, sundhed, børn og familier i Hedensted Kommune, tog to voksne sig straks efter ulykken af drengen, mens de to øvrige voksne, der var med på turen, sørgede for at få fragtet resten af eleverne hjem i bus.

- Drengen var alene under ulykken, så vi kan ikke sige nærmere om, hvad omstændighederne var. Det er så forfærdeligt, og alle mine tanker går til drengen, eleverne, forældrene og medarbejderne, siger Marianne Berthelsen, som ikke kan give nyt om drengens tilstand.


Drengen var alene under ulykken, så vi kan ikke sige nærmere om, hvad omstændighederne var.

Marianne Berthelsen, chef for læring, sundhed, børn og familier
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Statsministeriet indkalder til pressemøde om corona

Hedensted For abonnenter

Polakker fik 45 kroner i timen: Byggefirma erklæret konkurs efter strid om underbetaling

Annonce