Annonce
Odder

Skolebørn planter skov i Odder

Hundeskoven, der mest består af græs, bliver snart til en rigtig skov. PR-foto
Flere træer skal fremme klimaet - det hjælper skolebørn i Odder gerne med. De planter 2000 træer i forlængelse af tv-indsamlingen "Danmark planter træer".
Annonce

Odder: TV2 og Danmarks Naturfredningsforening har for nylig haft den første tv-indsamling med titlen "Danmark planter træer", hvor der skulle samles ind til at plante flere træer og gøre en forskel for klimaet.

Målet var at plante en million træer, og Odder Kommune er en af dem, der har meldt sig til at plante nye træer. Det kommer til at ske tirsdag 8. oktober kl. 9-14, hvor næsten 150 skolebørn fra Parkvejens Skole, Vestskolen afdeling Vestermarken og Vestskolen afdeling Skovbakken vil plante tre børneskove i Hundeskoven.

På nuværende tidspunkt fremstår hundeskoven som en græsmark, hvor man gerne vil have mere bevoksning. Naturvejlederen kontaktede derfor Odder Kommune, og her blev ønskerne om træer og hundeskov forenet.

Den store græsmark vil tirsdag 8. oktober være pløjet og harvet og inddelt i tre separate områder, og 2000 træer og buske ligger klar til at blive plantet. Når skolebørnene har fået træerne i jorden, er der officiel indvielse kl. 14. Det er borgmester Uffe Jensen, der står for den officielle del.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce