Annonce
Erhverv

Skindfirma vokser støt - flere ansatte, mere plads og nu også en Gazelle-pris

Skind-virksomheden Markberg med indkøbs- og designchef Mette Astrup og direktør Rune Klemmensen er vokset på både medarbejderantal og kvadratmeter-kontorlokaler - og så har virksomheden netop modtaget en Børsens Gazelle 2018-kåring. Arkivfoto

Der er fremdrift i skindfirmaet Markberg, der er rykket til større lokaler i Løsning og ansat flere medarbejdere - og så har de netop modtaget beskeden om, at de er blandt årets Gazelle-virksomheder.

Annonce

Hedensted: Virksomheden Markberg, der producerer og sælger skindvarer, er rykket i større lokaler i Løsning.

Flytningen blev foretaget tidligere på året fra Lunavej 3B i Hedensted til Helge Nielsens Allé 7, 2B i Løsning og skyldes pladsmangel, oplyser indkøbs- og designchef i firmaet Mette Astrup, der driver virksomheden sammen med sin kæreste og direktør i firmaet, Rune Klemmensen.

Virksomheden vokser - alene det seneste år har vi ansat seks personer. Da vi flyttede til Hedensted for nu seks år siden fra Daugård, var vi kun os selv som ansatte, så der er bestemt sket meget. Og vi er langt fra færdige endnu.

Mette Astrup
Mette Astrup fortæller, at der er tale om en mærkbar fremgang for Markberg inden for salg til butikskæder, stormagasiner og mindre detailbutikker, på eksportområdet og på firmaets egen webshop. Pressefoto
Annonce

Flere kvadratmeter og ansatte

Med de nye lokaler på Helge Nielsens Allé har Markberg fået tre gange så meget plads til rådighed.

Og det var tiltrængt, fortæller Mette Astrup:

- Virksomheden vokser. Alene det seneste år har vi ansat seks personer. Da vi flyttede til Hedensted for nu seks år siden fra Daugård, var vi kun os selv, så der er bestemt sket meget. Og vi er langt fra færdige endnu.

De seks nye medarbejdere består af en salgsansvarlig, to indkøbere, en lagermedarbejder, en ekstra medarbejder til kundeservice og en yderligere person til bogholderiet. Og så har virksomheden lige nu endnu en vakant stilling, hvor de søger en marketingansvarlig.

- Vi oplever fremgang over hele linjen for tiden, det er alt fra salg ind til butikskæder, stormagasiner og mindre detailbutikker, til salg via vores egen webshop og ikke mindst på eksportområdet, fortæller Mette Astrup.

Annonce

Gazelle modtaget

Også en priskåring kan Markberg nu bryste sig af. For blandt årets gazellevirksomheder, der kåres af Børsen, befinder Markberg sig - en milepæl for firmaet, lyder det fra en glad Mette Astrup, der fortæller, at der af den grund er ekstra brede smil at spore i Markberg for tiden.Sidste år blev der i Hedensted Kommune kåret 21 gazeller. Årets vindere af Børsen Gazelle 2018 har nu fået besked. Officielt vil samtlige udvalgte til årets pris dog først blive oplyst af Børsen umiddelbart inden den officielle kåring, der finder sted midt november.Gazelle-prisen tildeles hvert år virksomheder med en kontinuerlig fremgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce