Annonce
Horsens

Skilte skal skiftes ud: Vejarbejde på Nørretorv er udskudt

Dette skilt har i denne uge varslet om spærring af Nørretorv, men nu har Horsens Kommune valgt at skubbe vejarbejdet med en uges tid. Foto: Anders Kynde

Bilerne skal alligevel ikke fjernes fra Nørretorv den 14. og 15. august. Horsens Kommune har skubbet planerne for færdiggørelse af torvet med en uge, da de kolliderer med et andet vejarbejde i Nørregade.

Horsens: I denne uge har Horsens Kommune med to store, gule skilte varslet, at Nørretorv bliver spærret den 14. og 15. august på grund af ny asfaltbelægning og opstribning.

Men da der i forvejen skal være vejarbejde ved Nørregade fra 12. til 17. august, har Horsens Kommune valgt at ændre planerne for Nørretorv.

- Vi har vurderet, at vi har været nødt til at skubbe det en uge, da det er ikke særligt hensigtsmæssigt, at vi lukker Nørretorv for parkering i to dage, samtidig med at vi arbejder i Nørregade, forklarer Allan Lyng Hansen, afdelingschef for affald og trafik i Horsens Kommune.

Annonce

Skilte blæst omkuld

Derfor bliver datoerne for spærringen af Nørretorv ændret snarest muligt på de gule skilte, som i øvrigt var blæst omkuld fredag eftermiddag.

Renoveringen af Nørretorv begyndte sidste år, og selv om det ser færdigt ud, er det faktisk ikke helt færdiggjort endnu.

- Vi mangler at få lagt et slidlag og få lavet nye permanente striber, siger Allan Lyng Hansen.

Video fra renoveringen i september 2017

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce