Annonce
Horsens

Skechers-indehaver efter debut i Horsens: - Det er den bedste åbningsdag, vi har haft

Skechers er kommet godt fra start. Åbningsdagen torsdag 13. juni oversteg langt forventningen for både indehaver af den nye butik på Søndergade 43 og for forretningens nyansatte butikschef, Mads Høegh (billedet). Foto: Søren E. Alwan
Indehaver af den nyåbnede Skechers Store-butik på Søndergade, Jesper Jensen hjalp sine ansatte i butikken på åbningsdagen - en dag, der slog rekord på både omsætning og oplevelse.

Horsens: - Det var en ret fantastisk og meget overraskende åbningsdag, hvor Horsens tog utrolig godt imod vores Skechers butik.

Sådan fortæller Jesper Jensen, der i alt har 10 Skechers-butikker sammen med sin kompagnon Jan Pedersen.

Han var selv til stede på åbningsdagen, 13. juni, for at hjælpe til i butikken.

- Der var proppet med mennesker i butikken hele dagen. Udover butikschef Mads Høegh og stedets tre butiksansatte havde to kolleger fra Aarhus taget turen til Horsens for også at hjælpe til, fortæller Jesper Jensen.

Annonce
Vi var kun fem minutter inde i første åbningsdag, da jeg måtte kalde på en ekstra medarbejder, udover de to og Jesper Jensen, der også var kaldt ind til at hjælpe os.

Mads Høegh

Bedst ud af 10

I butikken bliver kunderne mødt af 400 forskellige slags Skechers-modeller.

Der er tale om en ren konceptbutik, og det synes at falde i en hel del horsensianers smag.

I hvert fald melder Jesper Jensen om en yderst travlt første åbningsdag, der langt oversteg den omsætning, man ellers havde kalkuleret med.

- Det er den bedste åbningsdag, vi har haft, blandt vores 10 Skechers-forretninger.

- Det er både på selve omsætningen, som jeg ikke vil komme mere konkret ind på, der langt overstiger vores forventning, og på oplevelsen - altså den måde, vi er blevet taget imod på og de mange positive kommentarer, vi er blevet mødt med fra kunderne, siger Jesper Jensen.

Mere hjælp

Også stedets butikschef, 23-årige Mads Høegh, bekræfter den travle åbningsperiode.

- Vi var kun fem minutter inde i første åbningsdag, da jeg måtte kalde på en ekstra medarbejder, udover de to og Jesper Jensen, der også var kaldt ind til at hjælpe os.

- Det er alletiders, vi er kommet så godt fra start, siger han og smiler.

Mads Høegh er bosat i Aarhus med sin kæreste, og er oprindeligt fra Ryomgård på Djursland.

Hans tre, nye kolleger og butiksassistenter er alle lokale kvinder, Kamilla Bergholt Jørgensen, Kathrine Svanborg-Linsaa og Melda Batak.

Skechers Store havde første åbningsdag 13. juni. Det blev en dag med ekstra bemanding i butikken, der dagen lang var fyldt med kunder. Foto: Søren E. Alwan

Som "papdreng"

Den horsensianske Skechers Store hører rent organisatorisk under Skechers Skandinavien, der i alt består af 39 butikker med 20 butikker i Danmark, herunder Jesper Jensen og Jan Pedersens butikker, der er fordelt på otte forretninger i Jylland og to på Fyn.

Grunden til skobutikkens tilsyneladende popularitet tillægger Jesper Jensen selve skoenes udformning og dermed appel.

Han forklarer:

- Vi har med et skomærke at gøre, der er vellidt blandt mange - også de, der har lidt besværlige fødder. Der er noget for enhver smag, siger han.

Jesper Jensen er desuden ganske tilfreds med den nye butikschef Mads Høegh, som han har hentet ind til den nye Horsens-butik fra den ene af i alt to Skechers-butikker i Aarhus.

- Mads er en rutineret ansat, der sammen med tre butiksassistenter vil være ansigtet udadtil i det daglige på Søndergade. Det er et godt firkløver, vi har fået sammensat.

- Derfor var det også kun under åbningen, at der var behov for, jeg hjalp til i butikken - i en funktion som "papdreng", hvor jeg sørgerede for at få skokasserne på plads efter hver ekspedition, så strømmen af nye kunder også hele tiden kunne finde rundt i butikken. Og jeg må sige at jeg havde mere end rigeligt at se til, siger Jesper Jensen.

Stedets butikschef er 23-årige Mads Høegh, der blot fem minutter inde i første åbningsdag måtte kalde på ekstra hjælp for at han og personalet kunne følge med efterspørgslen i butikken. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

I denne weekend lykkedes det mig at få en klump i halsen tre gange. Alle tre gange var den fremkaldt af danskere, der står sammen om at komme gennem corona-krisen. Og alle tre gange foregik det med stor respekt for, at vi for at stå sammen netop må holde afstand. Det var ikke bare rørende, men også velgørende at mærke fællesskabet - og ikke mindst respekten for dem, der lige nu står i frontlinjen. Måske har I læst nogle af de beretninger, vi har haft i avisen og på hsfo.dk fra sygeplejersker og læger, som står klar til at tage imod og behandle de af os, der bliver syge. Det er ganske almindelige mennesker som du og jeg, men de har nogle faglige kompetencer, som giver dem et særligt ansvar. Og det tager de på sig. Nogle med bævende hjerte og naturlig usikkerhed, mens andre står og sparker som en galophest i startboksen. Tilbage til klumperne i halsen. Den første blev udløst fredag aften, da DR inviterede danskerne til at synge sammen hver for sig. Udløst af den italiensk inspirerede fællessang fra altanerne og skubbet på vej af den succes, chefdirigent Philip Faber har haft med sin morgensang på DR. Programmet førte mig tilbage til stemningen under den mindekoncert, som DR sendte for Kim Larsen efter hans død. En blanding af fællesskab, sorg og håb. Og det var nok ikke kun mig, der lagde mærke til, hvor mange af hans sange der var på aftenens program. Næste klump i halsen fik jeg af at køre gennem Snaptun lørdag formiddag. Facebook-opfordringer om at hejse Dannebrog lørdag kl. 10 landet over havde en helt særlig effekt og opbakning i havnebyen. Imponerende mange havde startet dagen med at gå ud til flagstangen. Tredje klump i halsen dukkede op lørdag aften, da TV2 sendte sit show "Danmark står sammen". Her var formålet at hylde danskere, som har fundet nye måder at hjælpe hinanden gennem krisen på. Dem, der gør lidt mere, end nogen kan forvente og forlange. Og rører os alle i hjertet. Hjemme fra privaten sang Mads Langer "Mellem Linjerne" i en version, som sluttede med "Det er nu, vi må stå alene. Så vi kan stå sammen hver for sig."

Hedensted

Restaurantforpagter efter coronaudbrud og serieindbrud: Det kan ikke blive meget værre

Annonce