Annonce
Horsens

Skechers-indehaver efter debut i Horsens: - Det er den bedste åbningsdag, vi har haft

Skechers er kommet godt fra start. Åbningsdagen torsdag 13. juni oversteg langt forventningen for både indehaver af den nye butik på Søndergade 43 og for forretningens nyansatte butikschef, Mads Høegh (billedet). Foto: Søren E. Alwan
Indehaver af den nyåbnede Skechers Store-butik på Søndergade, Jesper Jensen hjalp sine ansatte i butikken på åbningsdagen - en dag, der slog rekord på både omsætning og oplevelse.

Horsens: - Det var en ret fantastisk og meget overraskende åbningsdag, hvor Horsens tog utrolig godt imod vores Skechers butik.

Sådan fortæller Jesper Jensen, der i alt har 10 Skechers-butikker sammen med sin kompagnon Jan Pedersen.

Han var selv til stede på åbningsdagen, 13. juni, for at hjælpe til i butikken.

- Der var proppet med mennesker i butikken hele dagen. Udover butikschef Mads Høegh og stedets tre butiksansatte havde to kolleger fra Aarhus taget turen til Horsens for også at hjælpe til, fortæller Jesper Jensen.

Vi var kun fem minutter inde i første åbningsdag, da jeg måtte kalde på en ekstra medarbejder, udover de to og Jesper Jensen, der også var kaldt ind til at hjælpe os.

Mads Høegh

Bedst ud af 10

I butikken bliver kunderne mødt af 400 forskellige slags Skechers-modeller.

Der er tale om en ren konceptbutik, og det synes at falde i en hel del horsensianers smag.

I hvert fald melder Jesper Jensen om en yderst travlt første åbningsdag, der langt oversteg den omsætning, man ellers havde kalkuleret med.

- Det er den bedste åbningsdag, vi har haft, blandt vores 10 Skechers-forretninger.

- Det er både på selve omsætningen, som jeg ikke vil komme mere konkret ind på, der langt overstiger vores forventning, og på oplevelsen - altså den måde, vi er blevet taget imod på og de mange positive kommentarer, vi er blevet mødt med fra kunderne, siger Jesper Jensen.

Annonce

Mere hjælp

Også stedets butikschef, 23-årige Mads Høegh, bekræfter den travle åbningsperiode.

- Vi var kun fem minutter inde i første åbningsdag, da jeg måtte kalde på en ekstra medarbejder, udover de to og Jesper Jensen, der også var kaldt ind til at hjælpe os.

- Det er alletiders, vi er kommet så godt fra start, siger han og smiler.

Mads Høegh er bosat i Aarhus med sin kæreste, og er oprindeligt fra Ryomgård på Djursland.

Hans tre, nye kolleger og butiksassistenter er alle lokale kvinder, Kamilla Bergholt Jørgensen, Kathrine Svanborg-Linsaa og Melda Batak.

Skechers Store havde første åbningsdag 13. juni. Det blev en dag med ekstra bemanding i butikken, der dagen lang var fyldt med kunder. Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Som "papdreng"

Den horsensianske Skechers Store hører rent organisatorisk under Skechers Skandinavien, der i alt består af 39 butikker med 20 butikker i Danmark, herunder Jesper Jensen og Jan Pedersens butikker, der er fordelt på otte forretninger i Jylland og to på Fyn.

Grunden til skobutikkens tilsyneladende popularitet tillægger Jesper Jensen selve skoenes udformning og dermed appel.

Han forklarer:

- Vi har med et skomærke at gøre, der er vellidt blandt mange - også de, der har lidt besværlige fødder. Der er noget for enhver smag, siger han.

Jesper Jensen er desuden ganske tilfreds med den nye butikschef Mads Høegh, som han har hentet ind til den nye Horsens-butik fra den ene af i alt to Skechers-butikker i Aarhus.

- Mads er en rutineret ansat, der sammen med tre butiksassistenter vil være ansigtet udadtil i det daglige på Søndergade. Det er et godt firkløver, vi har fået sammensat.

- Derfor var det også kun under åbningen, at der var behov for, jeg hjalp til i butikken - i en funktion som "papdreng", hvor jeg sørgerede for at få skokasserne på plads efter hver ekspedition, så strømmen af nye kunder også hele tiden kunne finde rundt i butikken. Og jeg må sige at jeg havde mere end rigeligt at se til, siger Jesper Jensen.

Stedets butikschef er 23-årige Mads Høegh, der blot fem minutter inde i første åbningsdag måtte kalde på ekstra hjælp for at han og personalet kunne følge med efterspørgslen i butikken. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Cyklist undrer sig: I weekenden er gadelyset tændt - i hverdagen kører han på arbejde i bælgravende mørke

Erhverv For abonnenter

På tirsdag åbner Horsens' største bilforretning: Tre etablerede mærker får selskab af nyt, sporty bilmærke

Hedensted

Ægteparret Pedersen blev de første i nyt boligområde: - Her har vi fundet et sted, vi skal bæres fra

Kultur For abonnenter

Hun tegner virkeligheden for børn og andre mennesker: - Det skal ikke komme som et chok, at livet ender med døden

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Sport For abonnenter

Khalil Ahmad glippede millionkontrakten i NBA - få måneder senere sad han ensom i Keflavik: Mød Horsens IC-stjernen, der stadig drømmer om en returbillet over Atlanten

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

Horsens

Giftefogeder kommer på overarbejde i februar - særlig én dato stikker helt af

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Horsens

Sauna var årsag til, at brandvæsenet måtte i aktion

AC Horsens For abonnenter

Storsejr i testkamp gav to positive og to negative svar

Kultur For abonnenter

Hårde tider og mere end fem timers debat i byrådssalen: Køb af Bygholm Gods udløste i 1922 et kvartals ekstra skat til Horsens-borgerne

Annonce