Annonce
Horsens

Skatteekspert afløser Morten Østergaard i Folketinget

Susan Kronborg fra Skanderborg er 1. suppleant for Radikale Venstre, og derfor indtræder hun i Folketinget med virkning fra 10. november. Arkivfoto

Nyt job: Det bliver Susan Kronborg fra Skanderborg,  valgt i Odder-Samsø-kredsen, som fra i dag 10. november, indtager pladsen i Folketinget efter Morten Østergaard, som har søgt orlov fra Folketinget.

Susan Kronborg er med baggrund i de personlige stemmer i Østjylland, førstesuppleant for Radikale Venstre Østjyllands Storkreds. Det betyder en plads i Folketinget - i øvrigt sammen med partiets andensuppleant Henrik Vinther Olesen.

- Med den baggrund jeg har, vil det selvfølgelig først og fremmest være skattepolitik og effektivisering af vores skattevæsen, hvor jeg kan bidrage allermest. Men der er mange andre områder, som også har min særlige bevågenhed, siger Susan Kronborg i en pressemeddelelse om hendes nye post.

Annonce

Susan Kronborg kommer fra en stilling som jurist i Skatteministeriet og i Skattestyrelsen.

Susan Kronborg bor med sin mand, Henrik Staunskjær, i Skanderborg, og tilbringer fritiden i familiens sommerhus på Helgenæs, Djursland.

Susan Kronborg var i øvrigt den folketingskandidat i Østjylland som flest var enige med ved TV2’s kandidattest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce