Annonce
Sport

Skanderborg var aldrig foran i Sønderborg

Jeppe Krogh spillede sin bedste kamp til dato for Skanderborg. Foto: Martin Ravn
tp@hsfo.dk

HÅNDBOLD - Skanderborg har dårlige erfaringer med kampe i Skansen i Sønderborg, og onsdagens kamp mod Sønderjyske var ingen undtagelse.

Skanderborg tabte 24-23 efter 14-12 ved pausen.

- Jeg kan ikke mindes, at jeg har været så ked af det efter et nederlag, sagde Skanderborgs træner Nicolej Krickau.

- Spillerne kæmpede glimrende, og jeg var meget tilfreds med indsatsen. Vi spillede os frem til masser af chancer, men vort problem var, at vi brændte alt for meget. Sønderjydernes målmænd var kampafgørende, sagde Krickau.

Kampen startede med en del tekniske fejl fra Skanderborgs side, og Sønderjyske bragte sig foran 5-3, 7-4, 10-6 og 13-7, før Skanderborg vågnede op.

Ved pausen var Skanderborg dog pænt med igen, og tre minutter ind i anden halvleg reducerede Skanderborg til 15-14.

De to hold fulgtes pænt i resten af kampen, men Skanderborg fik aldrig udlignet og nåede ikke at være foran i hele kampen.

Simon Kristiansen scorede til 24-22 for Sønderjyske, inden Mike Haack reducerede til 24-23.
Den største overraskelse på Skanderborgs hold var Jeppe Krogh, der har været en tur i Norge for at spille for Stord med Jesper Holm som træner.

I Skanderborg har hans image altid været, at han er en hård og tiltider klodset stregspiller, stærk i forsvaret, og så er han den største fan af Brøndby-fodbolden, hvilken har givet en del gas gennem tiderne, men i kampen mod Sønderjyske lavede han fem mål og spillede sin bedste kamp til dato for Skanderborg. Det er et fint tidspunkt for Skanderborg, fordi Jeppe Krogh skal lukke hullet efter den skadede Besard Hakaj.

. Sønderjyske spillede med et meget offensivt forsvar. Det gav Jeppe Krogh god plads på stregen med mange mand-mand-situationer, og her var han meget stærk, sagde Nicolej Kickau.

Hos Skanderborg var der også roser til Bertram Obling, der vogtede målet i de sidste 40 minitter, og Jeppe Jonassen.

Ligatopscorer Kasper Irming var tvivlsom med en lyskeskade, men kom med i kampen og scorede fire mål.

- Der var en masse gode ting, vi kan tage med til kampen i Aalborg på lørdag, men det var en streg i regningen for os, at Mors/Thy vandt over Ribe/Esbjerg. Vi havde ikke forventet, at Kasper Irming kunne spille, men det var fint, at vi fik ham med. Desværre har han stadig ondt i lysken, og der er ingen garanti for, at han kan spille i Aalborg,
For Skanderborg scorede Jeppe Krogh 5, Kasper Irming 4, Morten Kirk Olesen 3, Mike Haack 3, Frederik Ladefoged 2, Andreas Væver 2, Rasmus Porup 1, Kristian Bonefeld 1, Thomas Christensen 1, Martin Larsen 1.

Simon Kristiansen og Christoffer Fors var topscorere for Sønderjyske med hver fem mål.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ønskebørn-ejer om nethandel: Jeg er udfordret og bekymret - men som detailhandel bør vi ikke være sure

Annonce