Annonce
Skanderborg

Skanderborg skal smide nerverne i første aktion

Mathias Smed og Skanderborg kan spille sig i Final Four onsdag aften med en sejr over Nordsjælland. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg Håndbold spiller onsdag aften et af sæsonens vigtigste opgør, når de på hjemmebane kan indløse billet til Santander Cups Final Four stævne med en sejr over Nordsjælland.

Annonce

Håndbold: De var med ved finalestævnet for fem år siden. Dengang blev semifinalen endestationen for de grønblusede efter en tæt duel med Århus Håndbold. Onsdag aften kan efterårets positive overraskelse i Håndboldligaen dog udløse billet til Final Four stævne nummer to, hvis de vinder over Nordsjælland på egen bane i Skanderborg Fælled.

- Vi har givet selv os selv chancen for at spille os til Final Four ved at slå Skjern i den seneste runde og det er en mulighed, som vi bare skal gribe. Vi skal nyde, at vi har muligheden for at spille de her sjove kampe, som vi længe har gået og drømt om at få muligheden for at spille. Nu har vi chancen mod Nordsjælland og derfor skal vi bare slippe tøjlerne og mose på i den kamp for at komme med til finalestævnet, siger Skanderborgs forsvarsdirigent Mathias Smed.

Kvartfinalen i eget hus har længe været et samtaleemne i Skanderborg, fordi en eventuel deltagelse ved Final Four i Herning vil være en blåstempling af et imponerende efterår.

- Det har været et samtaleemne, men jeg tror bare, at vi skal se kampen som en hvilken som helst anden og ikke dvæle for meget ved dens betydning. Det er mod Nordsjælland, som vi tidligere har mødt i sæsonen. Jeg tror ganske enkelt, at vi bare skal have rystet nerverne af os i det første angreb eller forsvar, og så kører den derfra, siger Smed.

I kommer vel også stærkest ind til kampen i forhold til Nordsjælland?

- Det kan man sige, men det kan samtidig være deres mulighed for at redde sæsonen, så jeg er ikke i tvivl om, at de kommer med alt, hvad den kan trække. Vi tabte til Århus Håndbold i vores seneste kamp, men jeg synes, at vi kan tage flere ting med os fra det opgør. Vi var nede 20-23 med tre minutter igen, men endte alligevel med at stå med muligheden for at få point. Det var positivt, at vi ikke faldt sammen, lyder det.

Onsdagens kamp spilles klokken 18.30 i Skanderborg Fælled.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce