Annonce
Skanderborg

Skanderborg møder ligaens bundprop - som før har drillet hold i egen hule

Nick Rasmussen skal torsdag aften styre sit hold til sejr over ligaens nuværende bundprop, TMS Ringsted. Foto: Ole Nielsen

Det er en dyst mellem top og bund, når Skanderborgs formstærke herrer tager turen til ligaens nuværende bundhold. Ringsted har dog tidligere rystet holdene over sig, når de har været i hjemlige omgivelser.

Håndbold: Skanderborg indledte året med lidt af et brag, da de kørte hjemmeholdet rundt i Skansen og klapsede de fysisk stærke sønderjyder ganske komfortabelt.

Torsdag eftermiddag ruller spillerbussen igen ud af den østjyske kommune, når de grønblusede skal på tur til ligaens bundprop, TMS Ringsted. Værterne indtager den kedelige placering som nummer sidst i rækken og burde være en overkommelig opgave for de formstærke østjyder, som vandt det seneste opgør mellem holdene med 11 overskydende mål.

Ringsted har hentet ni point i de første 19 kampe. Seks af disse er kommet i hus på eget gulv. Blandt andet via en sejr over Skjern.

- Kodeordet for os er omstillingsparathed. Det er et hold, der tager rigtigt mange initiativer hele tiden. De forsøger mange ting i deres defensiv, hvor de har en tendens til mest at dække offensivt, mens de angrebsmæssigt gerne vil spille syv mod seks og gør det på flere forskellige måder. Derfor er det vigtigt, at vi er klar, når der kommer nogle skift i kampen, så vi hurtigt kan finde ind på den skinne i forhold til de ting, som vi har forberedt os på, siger Skanderborg-træner Nick Rasmussen.

Hvordan udvælger du hvad I skal se på, når du ved, at Ringsted har så mange variationer?

- Når du tager initiativ, skal du også overveje, hvor meget der er forberedt fra modstanderens side. Hvor meget har du haft mulighed for at træne? Der er trods alt en grænse, hvor meget man kan komme i dybden med i forhold de forskellige temaer. Så nogle gange er overraskelses momentet til stede, men hvis du ikke er 100 procent sikker i det du gør, så kan det blive en akilleshæl for en selv. Derfor har vi også valgt at prioritere nogle områder i deres spil, siger træneren.

Skanderborg har været en af de store positive overraskelser i grundspillet indtil videre og er godt på vej til at stemple ind i klubbens første slutspil. Indtil videre er det blevet til 25 point i de første 19 kampe. Holdet lader sig dog ikke forblænde af de flotte resultater.

- Vi har en fornuftig portion selvtillid. Vi er glade for sejren i Sønderjyske, men det er ikke sådan, at vi er overvældet euforiske. I sidste sæson var vi helt vilde, når vi vandt, mens der i år er en glæde, men også en naturlig ydmyghed i forhold til den opgave, der kommer efterfølgende, siger Nick Rasmussen.

Kampen mod Ringsted spilles klokken 20.15 og kan følges direkte på TV2 Sport.

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce