Annonce
Sport

Skanderborg målmand står over for en længere skadespause

Kristoffer Laursen har brækket en fod i knoglen. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce

HÅNDBOLD: I kampen mod Fredericia blev Kristoffer Laursen skadet og måtte lade sig udskifte.

Han er siden blevet undersøgt på skadestuen. Røntgenfotograferingen har vist et brud på en knogle i foden, som med al sandsynlighed betyder, at målmanden må sidde ude de næste to måneder.

- Først og fremmest er vi naturligvis utrolig kede af det på Kristoffers vegne, som havde vist et meget højt niveau efter sin korte skadespause i begyndelsen af sæsonen. Men det gav også panderynker, da vi pludselig kun kunne skrive én målmand på holdkortet. Der er ingen tvivl om at vi har en rigtig god målmand i Salah Boutaf, som har vist sit værd flere gange i denne sæson, siger Karsten Nielsen, sportschef i Skanderborg Håndbold på deres hjemmeside.

Skanderborg skal spille otte kampe i november og december med umiddelbart kun en målmand til rådighed. Derfor har klubben hurtigt skullet finde en målmand, der kan supplere Salah.

Det er lykkedes for klubben at hente Andreas Haagen fra GOG. Det blev muligt gennem en ekstraordinær tilførsel af penge fra "en god ven af Skanderborg Håndbold". Derfor går forstærkningen ikke ud over budgettet for sæsonen.

Skanderborg spiller næste gang 14. oktober hjemme mod netop GOG.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

En tung byrde: Fedme er global

Annonce