Annonce
Sport

Skanderborg-kvinder lukkede sæson med pokalavancement

Skanderborg Håndbolds kvinder er klar til hovedturneringen i næste sæsons udgave af pokalturneringen efter avancement fra den sidste lokale runde. Arkivfoto: Ole Nielsen.

HÅNDBOLD: Torsdag aften lukkede Skanderborg Håndbolds kvinder endegyldigt sæsonen ned, da de i pokalturneringen mødte Bjerringbro FH fra den næstbedste række.

Bjerringbro-kvinderne var ikke langt fra at nå årets oprykningsspil i 1. Division, og derfor kunne Skanderborg da heller ikke tage for nemt på opgaven.

Det gjorde de grønklædte kvinder dog heller ikke, for selvom tingene var helt lige ved pausen med stillingen 16-16, så viste Skanderborg i anden halvleg, at der er forskel på niveauet i kvindeligaen og i 1. Division.

Annonce

I kampens afsluttende halve time trak Skanderborg således gevaldigt fra, og de endte i sidste ende med at tage en sejr på 24-31.

Med sejren sikrede Skanderborg-kvinderne sig avancement fra 6. runde, der er den sidste lokale runde i turneringen, og de er nu altså klar til at spille med i hovedturneringen.

Den bliver der dog først taget hul på efter sommerferien, så i første omgang venter der nu en velfortjent pause for Skanderborg Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce