Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg kom på hårdt arbejde

Morten Balling og Skanderborg fik med stort besvær hevet sejren og de to point med hjem fra Hillerød. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skanderborg var i store problemer mod ligaens bundprop fra Nordsjælland, men fik i kampens sidste minutter hevet sejren i land.
Annonce

HÅNDBOLD: Skanderborg Håndbold hentede efterårets niende sejr i herrernes håndboldliga, da de lørdag var på tur til Hillerød. Rækkens bundhold viste sig dog langt mere modstandsdygtig end forventet og var med helt til allersidst i opgøret. Faktisk var bolden på Nordsjællands hænder i de døende sekunder, men hjemmeholdets topscorer Kasper Kisum formåede ikke at gøre det, han havde gjort ni gange tidligere i kampen. Bagspillerens forsøg blev blokeret og dermed kunne Skanderborg-spillerne juble over en smal 30-29 sejr over bundproppen.

I det hele taget måtte gæsterne slide meget hårdt for de to point til tabellen. Efter 14-14 ved pausen var det nemlig værterne, der trak fra 10 minutter inde i anden halvleg og etablerede en føring på tre mål. Først med fire minutter tilbage af kampen kom Skanderborg på 27-27. Men selvom Mads Kalstrup kort efter bragte gæsterne i front, så levede kampen for fuldt blus helt til sidst. Det sejrsgivende mål blev sat ind af Morten Balling halvandet minut før tid, men begge mandskaber havde mulighed for at komme på tavlen til sidst.

Det skete imidlertid ikke. Skanderborg vandt kampen og er nu oppe på 19 point, hvilket rækker til en femteplads i tabellen. Nordsjælland er stadig isoleret i bunden med to point for 16 kampe.

- Kristoffer Laursen kom ind og havde fire vigtige redninger for os i de sidste 10 minutter af kampen og det blev afgørende for os. Vi spillede egentlig godt rent offensivt, men vores defensiv var en meget svingende præstation. Det var først til sidst, at der blev lukket lidt ned for Nordsjælland, der spillede en rigtig fin kamp. Tabellen lyver lidt i forhold til deres niveau. Ikke så meget i forhold til placeringen, men mere i forhold til det antal point de har fået, sagde Skanderborg-træner Nick Rasmussen efter sejren.

Han måtte igen klare sig uden Marcus Mørk, der sidder ude med skulderproblemer, mens Morten Kirk fik lidt minutter i bagkæden efter at have siddet ude med en skade i foden.

- Der er blevet trukket store veksler på spillere som Morten Balling, Mathias Bitsch, Cornelius Kragh og Kristian Bonefeld i den seneste tid, fordi de andre ikke har været klar. Den bredde, som vi tidligere har været begunstiget af, er blevet noget mere snæver. Det glæder mig dog, at vi som hold har formået at komme igennem de her perioder. I begyndelsen af sæsonen var det Morten Balling som sad udenfor, og på det seneste har det været de to andre. Vi har dog formået at holde os nogenlunde i gang alligevel, sagde Nick Rasmussen.

Han og Skanderborg vender tilbage til Sjælland allerede tirsdag aften. Her kan de med en sejr over TMS Ringsted i kvartfinalen af Santander Cup spille sig frem til turneringens finalestævne for anden sæson i træk.

Håndboldliga, herrer

Nordsjælland - Skanderborg Håndbold 29-30 (14-14)

Nordsjælland: Kasper Kisum 9, Jesper Dahl 6, Mathias Møller 4, Carl-Emil Haunstrup 3, Tobias Jørgensen 2, Andreas Nielsen 2, Frederik Iversen 1, Fabian Sandven 1, Matias Ravn 1.
Skanderborg: Jonas Samuelsson 7, Morten Balling 6, Cornelius Kragh 6, Mads Kalstrup 4, Lars Skaarup 2, Mathias Bitsch 2, Nikolaj A. Nielsen 1, Kristian Bonefeld 1, Jeppe Hansen 1.
Udvisninger: Nordsjælland 2, Skanderborg 2.
Stillingen undervejs: 4-3, 5-6, 8-8, 14-14, 17-16, 20-17, 23-20, 27-24, 27-27, 29-30

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce