Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg jagter sæsonens tredje sejr over ligaens bundprop

Jonas Samuelsson og Skanderborg Håndbold jagter ugens anden gevinst, når de lørdag møder ligaens bundhold, Nordsjælland, på udebane. Foto: Ole Nielsen.
Skanderborg Håndbold skal lørdag på tur til Hillerød, hvor Nordsjælland venter. Hjemmeholdet har endnu ikke prøvet at vinde en ligakamp på egen bane i denne sæson.
Annonce

HÅNDBOLD: Skanderborg jagter alle gode gange tre, når de lørdag eftermiddag møder Håndboldligaens bundhold i Hillerød Arena. I sæsonens to første møder har østjyderne trukket sig sejrrigt fra et opgør med Nordsjælland Håndbold og lørdag skal holdet gerne gentage kunsten, hvis de skal holde fast i positionen i top otte.

Nick Rasmussens hold indledte ugen med en sikker sejr over KIF Kolding i egen hule, og selvom de denne gang bevæger sig over Storebælt, så bør de grønblusede kunne sætte to streger under et nyt positivt resultat, når kampen i Hillerød er færdig. Værterne har ikke prøvet at vinde en hjemmekamp i ligaen i denne sæsons grundspil og skal helt tilbage til september måned for at finde frem til den eneste gang, at de fik lov til at synge sejrssang. Det skete i Lemvig 25. september efter en 27-25 sejr.

Men selvom de ligger isoleret i bunden af herrernes håndboldliga med to point for 15 kampe, så har Nordsjælland spillet lige op med sine modstandere i lange perioder af kampene og har en række talentfulde spillere, der kan slå til, hvis muligheden byder sig. Eksempelvis den tidligere Skanderborg-spiller Frederik Iversen, der har gjort det godt på venstre fløj, ligesom en anden gammel bekendt af 8660 og Morten Børup Hallen, Kasper Kisum, har gjort det godt.

Skanderborg har dog ikke råd til at være gavmilde i denne tid. Konkurrencen om top otte er hård i denne udgave af herrerligaen, hvor det blot er tre point, der skiller rækkens nummer tre Skjern og den nuværende nummer 10 fra Århus Håndbold.

Århusianerne har dog en kamp på hånden, der blev spillet efter avisens deadline fredag aften.

Lørdagens kamp mellem Nordsjælland og Skanderborg spilles klokken 15.00

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce