Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg Håndbold forlænger aftalen med sit trænerteam

Skanderborg Håndbold har forlænget samarbejdet med klubbens cheftræner for kvindeligaholdet, Jeppe Vestergaard. Foto: Ole Nielsen
Cheftræner Jeppe Vestergaard og assistenttræner Peter Jagd er blevet belønnet for deres arbejde med klubbens kvindeligahold.
Annonce

HÅNDBOLD: Skanderborg Håndbolds kvindehold skal ud og kæmpe for sin ligatilværelse i det nye år. Holdet ligger næstsidst i den bedste række med fire point, to point mere end Horsens, som lige nu indtager sidstepladsen i ligaen.

Skanderborg har i efteråret vundet over konkurrenterne i bunden af rækken, Ajax København og EH Aalborg, og det er netop de to sejre og den positive fremgang i løbet af sæsonen, som har fået Skanderborg til at forlænge samarbejdet med sin trænerduo, cheftræner Jeppe Vestergaard og assistent Peter Jagd, frem til sommeren 2021.

- Vi har en trænerduo, som gør et fantastisk stykke arbejde, som er topmotiverede og professionelle og som spillerne er glade for at arbejde sammen med. Derfor er vi tilfredse med at kunne forlænge samarbejdet, så vi både kan nå vores målsætninger og fortsat udvikle talenter og skabe gode oplevelser for byens håndboldfans, udtaler sportschef Henrik Lyngby til Skanderborgs hjemmeside.

- Jeg er glad for kunne fortsætte som træner for Skanderborg Håndbolds ligadamer, fordi det er en fantastisk klub, hvor forholdene omkring både os som trænere og holdet er topprofessionelle, siger Jeppe Vestergaard.

Han skiftede inden denne sæson fra et job som cheftræner for Hadstens 1. divisionshold.

Annonce
Annonce
Danmark

Færre kommuner rummer alle klasser

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce