Annonce
Sport

Skanderborg fik klø i Skjern

Morten Kirk Olesen blev topscorer for Skanderborg med seks mål.
Annonce
HÅNDBOLD - Skjern Håndbold fik i den grad revanche for nederlaget i første kamp i den nye sæson mod Aalborg, da Skanderborg Håndbold blev sendt hjem med en lussing på 30-22 efter en pauseføring på 17-11.

De to hold fulgtes ad til 7-7 efter et kvarter, men så tog hjemmeholdet fra. Det blev 14-10 ved Morten Balling, og hjemmeholdet gik til pause med en 17-11-føring.

Thomas Klitgaard og Bjarke Christensen sørgede for 19-11-føring kort inde i anden halvleg, og der skulle gå otte minutter, før Skanderborg igen fik scoret ved gæsternes Andreas Væver, som brød måltørken og reducerede til 19-12 fem minutter efter pausen.

Skjern så sig dog aldrig for alvor tilbage og føringen lå hele tiden og vippede mellem seks og syv mål.

Det blev 27-20 med fem minutter igen ved Markus Olsson, der scorede sit femte mål i kampen, og sammen med Lasse Mikkelsen og Bjarke Christensen, der hver scorede seks gange, blev Olsson blandt hjemmeholdets mest scorende spillere i kampen.

Til gengæld hjalp Morten Kirk Olesens seks scoringer for Skanderborg ikke det store. Kirk Olesen blev gæsternes topscorer, mens Tim Sørensen nettede fem gange.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce