Annonce
Sport

Skanderborg fik ørerne i maskinen på Falster

Skanderborg Håndbold tabte stort til Nykøbing Falster, hvis angreb mosede de grønblusede totalt. Arkivfoto
håndbold - Skanderborg Håndbold rendte ind i en ordentlig lussing, da klubben onsdag gæstede Nykøbing Falster Håndbold i kvindernes liga. Gæsterne tabte 38-26 efter pauseføring til hjemmeholdet på 21-13.

Nykøbing Falster var inden kampen nummer seks, mens Skanderborg var på sidstepladsen. 13 point skilte de to hold ad, så det lignede på forhånd en lang kamp op ad bakke for gæsterne.

Nykøbing Faster var da også altdominerende. Efter 10 minutter var gæsterne foran 8-5, og på det tidspunkt havde landsholdsspilleren Kristina "Mulle" Kristansen været ond ved Skanderborg med fire scoringer.

- Vi fik en tur i karussellen. De leverede en rigtig god angrebskamp og spilllede lynhurtigt udenom os. De var gode til at udnytte deres stregspillere og overstrålede os bare på alle positioner, sagde Skanderborg-træner Mikkel Voigt Frederiksen.

Føringen blev roligt udbygget, og efter 21 minutters spil stod der 17-10. På det tidspunkt var kampen reelt slut.

Klasseforskel

Ved pausen var stillingen således 21-13 til hjemmeholdet, og der skulle et comeback af den anden verden til, hvis Skanderborg skulle slide sig ind i opgøret.

Nykøbing Falster fortsatte dog ufortrødent, og med 20 minutter igen af kampen var stillingen 29-20. Den tidligere landsholdsspiller Mette Gravholt steppede op på stregen for hjemmeholdet og scorede fem gange inden for 10 minutter. Hun lavede i alt otte mål, og selvom Laura Damgaard Lund og Trine Knudsen forsøgte at følge med ved at lave seks og fem mål, var niveau-forskellen bare for stor på dagen.

Nykøbing Falster vandt med 38-26 og knuste de undertippede gæster. Mette Gravholt og Kristina Kristiansen blev topscorere for hjemmeholdet med hver otte mål, mens Laura Damgaard Lund blev for Skanderborg.

- Det var klasseforskel. Når vi lukkede Kristina Kristiansen ned, havde de bare en anden, der tog over. Og sådan var det hele vejen rundt. Men kulissen var fantastisk med 1100 mennesker i hallen. Det var en stor oplevelse, sagde cheftræneren.
De grønblusede er fortsat sidst i ligaen. Der er fire point op til Ringkøbing over den direkte nedrykningsstreg.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce