Annonce
Sport

Skanderborg-chef glæder sig til knald eller fald kampe

33-årige Marcus Mørk er blandt de mere erfarne spillere, som Nick Rasmussen vil få brug for i årets slutspil, hvor Aalborg, TTH Holstebro og Skjern venter. Foto: Ole Nielsen.
Skanderborg Håndbold har i et godt stykke tid været klar til årets slutspil, men endelig er puljerne endeligt fordelt, og nu ser cheftræner Nick Rasmussen mest af alt bare frem til en række kampe, hvor hans tropper kan sætte alt på ét bræt.

HÅNDBOLD: Selvom det i søndagens afsluttende runde af grundspillet i herrernes håndboldliga blev til et nederlag for Skanderborg Håndbold, var der ingen sure miner at spore hos cheftræner Nick Rasmussen.

- Når jeg står her og tænker, så er det selvfølgelig altid en røvtur at tabe her på hjemmebane, men jeg vælger egentlig at glæde mig over, at Skanderborg for tredje år i træk har kvalificeret sig til slutspillet, selvom det ikke er sket i dag, og så ser vi ellers frem til seks knald eller fald kampe, fortæller Nick Rasmussen.

Efter det kom på plads, at Skanderborg ville havne i årets slutspil, har resultaterne ikke helt formet sig, som man måske kunne have forventet af de østjyske håndboldherrer.

- Man kan godt mærke, at tiden har været lidt lang her på det sidste, forstået på den måde, at vi har været kvalificeret et stykke tid, og siden har vi kunnet blive nummer seks eller syv, men det betød jo ikke så meget, påpeger Nick Rasmussen.

Annonce

Der skal styr på defensiven

I slutspillet venter et par af håndboldligaens helt store drenge i form af Aalborg Håndbold og TTH Holstebro, mens også Skjern Håndbold vil være blandt modstanderne. I de seneste par kampe har Skanderborg lukket ukarakteristisk mange mål ind, og det skal være et fokuspunkt.

- Vi har haft en lang periode i sæsonen, hvor vi har været rigtig gode defensivt. Men igen i dag, uden at skulle male fanden for meget på væggen, lukker vi for mange mål ind, og det har vi gjort i de seneste fire kampe, fortæller Nick Rasmussen.


Man kan godt mærke, at tiden har været lidt lang her på det sidste, forstået på den måde, at vi har været kvalificeret et stykke tid, og siden har vi kunnet blive nummer seks eller syv, men det betød jo ikke så meget.

Nick Rasmussen, cheftræner i Skanderborg Håndbold


I grundspillets afsluttende fire kampe har Skanderborg således lukket over 32 mål ind i snit per kamp. 29 mod upåagtede Lemvig-Thyborøn, 32 mod Fredericia, 35 mod GOG og i søndagens kamp altså 33 mod Bjerringbro-Silkeborg.

- Det er vi selvfølgelig nødt til at prøve se, om vi kan justere, så vi kan få det ned omkring 30, så vi har nogle bedre chancer, fastslår Nick Rasmussen.

Annonce

Rutinen og erfaringen var tydelig

I søndagens kamp stod Skanderborg overfor et hav af rutinerede spillere, hvor blandt andet Jesper Nøddesbo og René Toft Hansen skiller sig ud med et væld af landskampe på CV'et.

- Det er klart, at det skulle man gerne kunne se, for hvis man ikke kunne det, så var der jo ingen grund til, at der skulle være forskel på deres lønsedler, lyder det fra Nick Rasmussen med et glimt i øjet.

Det er dog ikke en uvant situation for Skanderborg Håndbold, der ikke ligefrem er et af ligaens mest løntunge mandskaber, men derimod har et budget, der er ganske langt fra en gigant som Aalborg, der nu venter i slutspillet.

- Men det er det, vi er oppe imod, og det har vi været i tre sæsoner, og indimellem laver vi gode præstationer, og det har jeg tro på sammen med resten af klubben om, at det kan lade sig gøre, fortæller Skanderborg-chefen.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

AC Horsens

Se videoanalyse og kampens højdepunkter: AC Horsens faldt til jorden i bundopgøret

Annonce