Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg arbejder hårdt for at ramme sidste sæsons niveau

Kristian Bonefeld(tv) har en god tro på tingene inden Skanderborg skal forsøge at stoppe Sønderjyske torsdag aften. Arkivfoto: Ole Nielsen
Skanderborg Håndbold skal torsdag forsøge at få point i hus, når de møder Sønderjyske på udebane. Et hold, der er kommet godt fra start og ligner en kandidat til slutspillet.
Annonce

HÅNDBOLD: De er faldet ned gennem rækken i de seneste par runder og ligger lige nu uden for top otte. Alligevel er Skanderborgs håndboldherrer fortrøstningsfulde inden turen torsdag aften går til Sønderjyske. Det seneste ligaopgør viste nemlig, at de grønblusede nærmer sig de takter, der gjorde dem til et frygtet mandskab i den forgangne sæson, hvor flere af top fire holdene kom i problemer.

Godt nok endte kampen i Gudme med et nederlag til Skanderborg, men tegningerne til fremgang var i den grad til stede.

- I ugen op til GOG-kampen havde vi for første gang i sæsonen alle vores bagspillere til træning. Vi har for det meste haft nogen siddende udenfor, men da Morten Balling kom med i sidste uge, var vi endelig samlet og det kunne ses på vores spil, siger Kristian Bonefeld.

Morten Balling blev skadet i det første opgør mod Bjerringbro-Silkeborg, men har ellers kun fungeret som straffeskytte. Mod GOG var det igen den rutinerede playmaker, der satte spillet op, og det var lige ved at give succes.

- Morten giver bare noget ro til vores spil. Ikke mindst til vores skytter, som har haft lidt dårlige procenter i de første kampe. Med Morten inde bliver der lidt mere styr på det, fordi han er god til at sætte de andre op i bedre situationer, så de forhåbentligt kan få nogle bedre skudprocenter, siger Bonefeld, der primært bliver brugt som supplement i den offensive del.

Det primære arbejde for ham ligger i forsvaret. Et fundament, der var rigtigt stærkt i den forgangne sæson, men ikke helt har ramt niveau endnu.

- Det begynder at se fint ud, men vi er stadig et stykke fra sidste sæsons niveau. Vi er lidt for afhængige af, at vores målmænd præsterer på højt niveau, hvis vi skal have point, siger han.

Alligevel har han en god fornemmelse inden kampen i Sønderborg. I den forgangne sæson vandt Skanderborg sikkert i Skansen, og selvom sønderjydernes hjemmebane er berygtet, så mener Kristian Bonefeld ikke, at det er den værste i ligaen.

- Jeg har det egentlig fint med at spille der. Jeg synes, at steder som Gudme og Aalborg er sværere at spille i, og der gik det jo godt. Jeg har en god tro på, at vi kan vinde i Sønderjyske. Lige nu er vi udenfor top otte, så hvis vi skal med i år, så bliver det Sønderjyske eller Århus Håndbold, vi skal have presset ud, hvis vi selv skal med i top otte. Derfor er det en meget vigtig kamp, siger Bonefeld.

Torsdagens kamp spilles klokken 20.00 og kan følges på TV2 Sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce