Annonce
Odder

Skamplet kan snart få gravkoen at føle

Efter års forfald er hele den tidligere Nordisk Tekstil på Rådhusgade i dag en ruin. Foto: Carina Mayner

Hvis ny plan vedtages, vil ejeren af det tidligere NT bygge lejligheder og sælge jord til dagligvarebutik i Odder Nord.

Annonce

Odder: Hvis Odder Byråd vedtager en ny kommuneplan på mødet på mandag, vil en af Odders absolut mindst chamerende pletter forsvinde.

Det lover Claus Jespersen, medejer af Jespersen Ejendomme, som købte det tidligere Nordisk Tekstil på Rådhusgade for 13-14 år siden.

Allerede dengang ønskede den nye ejer at bygge boliger på arealet, der ligger ved siden af Uno Kiosken.

Planerne gik dog i vasken, bl.a. fordi den nuværende kommuneplan ikke tillader boliger på arealet, som er udlagt til erhverv og større butikker.

Samtidig måtte ejeren af kiosken Kim Antonsen opgive at sælge til en dagligvarekæde, fordi hans grund ikke var stor nok til at rumme de krævede p-pladser. Den grund er som den eneste i Odder Nord godkendt til at huse en dagligvarebutik.

Vi rydder grunden, så snart vi har alle tilladelser i hus.

Claus Jespersen, medejer af Jespersen Ejendomme
Annonce

40-50 lejligheder

Om det er års forfald, der har fået Odder Kommune til at ville ændre på kommuneplanen, står hen i det udvisse.

Men der er i den nye plan lagt op til, at der alligevel må bygges lejligheder på NT-grunden.

Det glæder Claus Jespersen, der også fortæller, at Jespersen Ejendomme er langt med planerne.

- Nu skal kommuneplanen først vedtages, og der skal laves en ny lokalplan. Men sker det, er vi klar til at opføre 40-50 lejligheder i forskellige størrelser. Formentlig i to-tre plan. Samtidig forhandler vi med Kim Antonsen om at købe hans grund, hvor der skal opføres en dagligvarebutik. Det kan lade sig gøre nu, hvor vi kan inddrage dele af vores grund til dagligvarebutikken, siger Claus Jespersen, der ikke vil afsløre, hvilken butikskæde han forhandler med. Men går alt godt, begynder nedrivningen til efteråret.

- Kan man mistænke Jespersen Ejendomme for at lade de gamle bygninger forfalde for at lægge pres på kommunen, så kommuneplanen nu bliver ændret?

- Nej. Vi er et ejendomsselskab, som primært udlejer og sælger boliger. Og da der allerede er tomme erhverslejemål i området, har vi aldrig haft planer om at bygge endnu flere, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce