Annonce
Hedensted

Skal de unge have lov at feste i det fri?

Ian Baldmin, far til to unge: - De skal selvfølgelig have et sted at være, men de skal også rydde op efter sig selv. Det har de ikke været gode nok til. Jeg vil gerne være med til at gå nogle aftenture og snakke med de unge - både for at få dem til at tage ansvar, men også for at hjælpe dem og skabe tryghed. Foto: Michael Svenningsen
Unges sommerfester har skabt en del debat i lokalsamfundet - men hvad mener forældrene egentlig?
Annonce

Uldum: Unges sommerfester i det fri har hen over sommeren givet anledning til en del debat - blandt andet fordi de unge af og til spiller høj musik og ikke altid rydder op efter sig selv.

I Uldum har der også været hærværk på den lokale skole, og et par ildsjæle har taget initiativ til at oprette en lokalafdeling af Natteravenene, som skal skabe tryghed og ro.

Onsdag aften var der informationsmøde om emnet, og Folkebladet benyttede lejligheden til at spørge de unges forældre, hvad de mener om festerne i det fri.

Camilla Møller Madsen, mor til en ung: - De unge skal have lov til at holde fest i det fri, men det skal ske på en ordentlig måde. Hærværk og en frygtelig masse larm duer ikke. Vi vil godt lægge hus til en sammenkomst en gang imellem, men det er selvfølgelig begrænset, hvor mange der kan være. Jeg synes, det er en god idé at gå aftenture og snakke med de unge, men det er vigtigt, at det er i en positiv ånd. Vi andre har jo også været unge engang. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pandemier. Det er vores egen skyld

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce