Annonce
Sport

Skadesplaget HIC-hold snublede hos Sisu

Gabriel Iffe Lundberg og HIC?erne var på visit hos Sisu i Gentoftehallen torsdag aften, og det endte i et nederlag og en ny skade: Denne gang til Will Artino. Arkivfoto: Søren E. Alwan
BASKETBALL - Uha, for en basket-gyser! Et HIC-hold ramt af skader og fejlproblemer løb ind i et sjældent liga-nederlag hos formstærke Sisu torsdag aften. Facit blev 91-86 efter 54-54 ved pausen i en kamp, hvor ingen af holdene formåede at stikke af undervejs.

HIC havde en lille overhånd i det meste af anden halvleg, men scoringsfrekvensen faldt dramatisk de sidste fem minutter, og det tillod Sisu at smutte forbi. HIC førte 83-82 med et par minutter igen, men en tre'er og et par eksekverede straffekast sendte sejren over til Sisu.

De gule var uden Myles Mack, og allerede efter 1,57 minutters spil måtte Will Artino, der var så god mod Næstved senest, udgå med en skade. Han forvred foden og så ikke banen igen.

Frederik Rungby røg tidligt ud med fem fejl, og da Marin Mornar røg samme vej i fjerde periode, blev holdet for smalt. HIC scorede kun 13 point i sidste periode, og det var for lidt. Gæsterne var foran med 73-68 før sidste periode, men 13-23 i fjerde periode beseglede skæbnen.

Lawrence Alexander blev også noteret for sin femte fejl i jagten på Sisu - sjældent at fem HIC'ere af forskellige årsager ikke er i stand til at fuldføre kampen.
Bakken Bears vandt tv-kampen hos Næstved torsdag aften, så de to tophold er noteret for tre nederlag hver hidtil. HIC er bedst indbyrdes så vidt, så førstepladsen er bevaret. De to kampe mellem topholdene i Aarhus i slutningen af februar afgør formentlig førstepladsen i grundspillet.

Pointscorere for HIC: Dan Trist 23, Vedran Borovcanin 17, Lawrence Alexander 16, Marin Mornar 16, Iffe Lundberg 12, Christian Lindberg 2.

Topscorere for Sisu: Tanner McGrew 20, Baru Adjehi 17.

Næste opgave for HIC er Svendborg Rabbits på hjemmebane på tirsdag.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce