Annonce
AC Horsens

Skade under opvarmningen gav plads: Debutant-keeper greb chancen i AC

Kevin Mendoza leverede en fin indsats i sin debutkamp for AC Horsens. Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix 2018

Kevin Mendoza leverede vigtige redninger i 1-1 kampen mod Randers.

Horsens: Midt under opvarmningen til kampen mod Randers måtte AC Horsens' keeper Matej Delac melde fra med en lyskeskade.

Og det gav debut til Kevin Ray Mendoza, som klubben i sommerpausen hentede i Thisted.

- Matej sagde, at han havde en smule ondt, og da han skulle ud til et indlæg under opvarmningen, gik det galt. Det var ærgerligt, men jeg er omvendt også glad for, at jeg nu har fået min debut, sagde Kevin Ray Mendoza.

Han kunne ikke stille noget op ved Randers-målet til 1-0, men han havde flere gode redninger bl.a. på en friløber fra Mikkel Kallesøe i første halvleg, og i anden halvleg var det en dobbeltredning, der forhindrede scoringen til 2-0.

- Der er altid ting, du kan gøre bedre, men jeg er meget tilfreds. Jeg er glad for, at jeg fik vist, at jeg kunne være med på det her niveau, og nu ved holdkammeraterne, at de kan stole på mig, sagde Kevin Mendoza.

Manager Bo Henriksen var ovenud tilfreds med debutant-keeperen.

- I sidste sæson havde vi en kamp mod AaB, hvor Jesse Joronen blev skadet, og Marcus Bobjerg fik debut. I den kamp var vi påvirkede af målmandsskiftet. Det var holdet ikke denne gang. Det siger alt Kevin Mendoza, og det er altså ikke nemt at gå ind og spille sin første kamp i superligaen, sagde Bo Henriksen.

Det er endnu uvist hvor slem, Matej Delacs skade er. AC Horsens spiller igen allerede på fredag ude mod Sønderjyske.

Highlights: Randers-koks i de døende minutter sikrede Horsens point!

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce