Annonce
Kultur

Skønhedssalon i skoven: Smuk, smukkere, Smukfest

Lotte Santa lader penslen danse hen over Tanja Bechs ansigt i festivalens skønhedssalon Smuk To-Go. - Efter fire dage er man ved at være en lille smule brugt. Så er det rart med et besøg hed, så føler man sig lige lidt bedre tilpas, sagde Tanja Bech, mens veninden Sine Cully fik lagt makeup i baggrunden. Foto: Axel Schütt
Flere dages festival begynder at kunne ses på gæsterne. Så er det godt, at skønhedssalonen Smuk To-Go kan slette de fleste spor.

Festival: Der er rift om tiderne i booker Ann Fredbergs kalender. Hun står for at holde styr på alle de smukgæster, som gerne vil gøres endnu smukkere her på festivalens dag fire.

Og det er der rigtig mange, som gerne vil. Det summer af travlhed i festivalens skønhedssalon, hvor det er gratis at sætte sig i stolen til en skønhedsbehandling, en gang makeup eller måske lidt frisk lak på neglene.

Sine Cully har fået flettet lokkerne 'young style', som hun kalder det, og er ved at få lagt lidt glimmer på kindbenene.

- Efter at have været her siden onsdag, var det tid til at blive frisket lidt op, siger hun med et smil.

Hun har bestilt tid sammen med veninden Tanja Bech, der sidder i nabostolen.

- Det dejlige ved at være her er, at pigerne, der lægger makeup, er så søde, siger Sine Cully.

- Meeeen, der skal nu lige lidt mere glimmer på til at gøre mig klar til en lørdag, siger hun med glimt i øjet til Sophie Fournais, der står klar med makeup-penslen.

Bagved sidder Anja Leifs med nydelsen malet i ansigtet, mens Josephine Mikkonen ordner hendes hår.

- Det er total luksus, det her, siger hun afslappet.

Bagefter hårsætningen venter en gang makeup.

- Og jeg håber de bruger vandfast mascara, siger hun med en henvisning til de vandmængder, der dagen igennem er væltet ned over bøgeskoven.

Annonce
Smuk-forkælelse er ikke kun for kvinderne. Det mandlige festivalpublikum kan læne sig tilbage og blive barberet. Her er Kian Kallesøe under Peter Madsens kyndige hænder. Foto: Axel Schütt

Også for mænd

Det er ikke kun de kvindelige festivalgæster, der har mulighed for en smule selvforkælelse.

I den anden ende af lokalet kan mændene få plejet de efterhånden lange skægstubbe.

Et par bare ben med gummistøvler på stikker ud under det stribede frisørslag, som Kian Kallesøe er trukket i.

Han er kommet under barber Peter Madsens kyndige hænder, der erfarent lægger varme klude på ansigtet for at blødgøre huden inden barberingen.

- Det har regnet så meget, så man føler sig efterhånden beskidt og ulækker. Så er det fantastisk at få lov til at blive smukkeseret. Det føles lækkert at blive nusset lidt, siger han, mens veninden Karina Vesterschultz foreviger øjeblikket med sin mobil.

Ude ved indgangen må booker Ann Fredberg skuffe en kø af håbefulde gæster i regntøj. Der er desværre ikke flere tider at få i den populære skønhedssalon.

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Kurdisk opråb på Rådhustorvet i Horsens: Stop den etniske udrensning

Odder

Budget i Odder: Partier er glade for fuldt låne-stop og vil afdrage på kommunens gæld

Annonce