Annonce
Ikast-Brande

Skæg børnefestival for fulde huse

Hr. Skæg havde taget Christian Winther med sig på scenen for at lave ?Skæg med ord?, og duoen var et kæmpehit blandt de mange børn. Foto: Mikael Lund

Hr. Skæg og andre populære figurer fik lokket mange børn og forældre i RemisenBrande.

Brande: Søndag 9. september var RemisenBrande fyldt med pirater og prinsesser, der indtog RemisenBrande til den årlige børnefestival. Sidste år måtte festivalen aflyses på grund af svigtende billetsalg, men den situation var meget langt fra at blive gentaget i år.

Over 500 havde købt billet i forsalg, flere end børnefestivalen nogensinde har solgt tidligere. En af grundene var, at festivalen har været savnet, vurderede en glad direktør for RemisenBrande, Pia Stræde Palmelund:

- Vi kan mærke, at børnehaverne virkelig vil det i år, konstaterede hun.

En anden og næppe mindre vigtig årsag var festivalens hovednavn, Hr. Skæg, som børnene kender fra DR-kanalen Ramasjang.

Han havde for første gang taget turen til Brande sammen med Christian Winther, der som en anden Troels Trier havde iklædt sig læderpilothjelm for at agere musikalsk sparringspartner for Mikkel Lomborg, som Hr. Skæg hedder, når han er nybarberet.

- I dag skal vi lave sjov med ord, indledte Hr. Skæg, men det blev dog ikke med alle ord: I så fald ville det tage 74 år, og så lang tid havde duoen trods alt ikke afsat til besøget i Brande.

I stedet måtte børnene hjælpe Hr. Skæg og Winther med at finde ud af, hvilken slags ord, de skulle lave sjov med, og det gjorde de med stor iver.

Først skulle der dog lige varmes op. Det blev klaret med strækøvelser - "så vi ikke får strækmærker", oplyste Hr. Skæg. Den sidste strækøvelse med at slynge sit skæg rundt i luften, var han dog ene om at udføre.

Der var trængsel mange steder i Remisen, bl.a. omkring bordet, hvor man kunne lave sin egen perlekæde. Foto: RemisenBrande
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce