Annonce
Horsens

Sjov mand fra Horsens kan blive Årets Komiker: Ja, jeg har en bette tåre i øjet

Mark Le Fêvres første onemanshow "Bøvl" imponerer komiteen bag Zulu Comedy Awards. Så meget, at standupperen, der stammer fra Horsens, nu kan blive Årets Komiker. Arkivfoto: Axel Schütt
Mark Le Fevre nomineret ved Zulu Comedy Festival for sit første onemanshow.

Horsens: Mark Le Fêvre, komiker med opvækst i Horsens, kan runde et travlt 2019 af med et af Danmarks mest efterstræbte skulderklap i komikerkredse; titlen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Festival.

TV2 Zulu har tirsdag offentliggjort listen med nominerede, og 30-årige Mark Le Fevre optræder ved siden af garvede navne som Anders Matthesen, Lasse Rimmer, Mick Øgendahl og Frank Hvam, mens ”ungdommen” også er repræsenteret ved Simon Talbot; en komiker, som i øvrigt også er østjyde med baggrund i Skanderborg.

Mark Le Fêvre, som mange også vil kende fra tv-showet "Stormester" med Lasse Rimmer, er nomineret for sit første onemanshow ”Bøvl”, der sendte ham ud på en lang danmarksturné med hypokondri som bærende tema.

Annonce

En bette tåre i øjet

”Mark er hypokonder. Trist for ham - skønt for os andre. I sit første onemanshow ”Bøvl” trådte Mark Le Fêvre ud af sin gigantiske Facebook-succes til stående applaus på nogle af Danmarks største scener. Mark vendte sit utal af bekymringer i et sindssygt gennemarbejdet show, hvor han demonstrerede en sådan sikkerhed i både levering og sin snak med publikum, at man automatisk tillagde ham 10 års ekstra anciennitet. Med sådan et debutshow skal man naturligvis honoreres med en nominering til Årets Komiker", skriver TV2 Zulu i nomineringen.

Vinderen af titlen findes ved en afstemning på Zulu Comedy Festivals hjemmeside, og Prisen uddeles ved en gallafest i Operaen i København den 29. august.

Det bliver en stolt nomineret Mark Le Fêvre, der dukker op.

- Jeg er nomineret til ÅRETS KOMIKER! Ja, jeg har en bette tåre i øjet, for sjældent har jeg da været så stolt og beæret. Tusind tak, skriver komikeren på sin Facebook-side efter offentliggørelsen af navnene på de nominerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Annonce