Annonce
Erhverv

Sjællandsk fond ser stort vækstpotentiale i lokal virksomhed og køber sig ind med millionindsprøjtning

Anders Fogh, der er direktør af Horsens-firmaet Startup Central på Søndergade, har netop lukket investeringsfonden Bjergegaard og Co. ind i firmaets ejerskab. Forventningen er vækst på medarbejderfronten og for firmaets aktiviteter i ind- og udland. Arkivfoto: Morten Pape
Sjællandsk investeringsfond er blevet medejer af netværksvirksomheden Startup Central, der planlægger flere ansættelser og øget aktivitet i ind- og udland.

Horsens: En større millioninvestering er landet hos it- og netværksvirksomheden Startup Central, der har lokaler på førstesal i Søndergade 49.

Startup Central flyttede i 2019 fra Brædstrup til Horsens-midtby og beskæftiger i dag ni ansatte. Firmaet hjælper på landsplan godt og vel 900 iværksættere, der alle ønsker at udleve deres planer med hjælp fra team-Startup Central.

Meningen med firmaets netop tilførte fondsmidler er, at de skal øge Startup Centrals muskelkraft de kommende år. Hvor stort millionbeløbet er, vil direktør Anders Fogh ikke afsløre.

Annonce

Brødre bag midler

Pengene kommer fra den sjællandsk-baserede investeringsfond Bjergegaard & Co., som brødreparret og horsensianerne Anders og Martin Bjergegaard er grundlæggere af.

Anders Fogh vurderer, at årsagen til, at fondsmidlerne netop er tilfaldet hans virksomhed, hænger sammen med Anders og Martin Bjergegaards store passion for iværksætteri.

Og noget tyder på, at han kan have ret i den antagelse. I en pressemeddelelse om Bjergegaard & Co.'s nye investeringsprojekt udtaler indehaverne:

- Startup Central er helt klart den digitale platform, som rammer bedst i forhold til at hjælpe iværksættere med deres forretningsudvikling og skabe netværk i Danmark. Startup Central er allerede profitabel, når vi kommer ind, så forventningen er klart at få firmaets kapital til at vokse endnu hurtigere. Desuden er der også et udenlandsk potentiale.

Annonce

Fond bliver medejer

Det præcise beløb, som Bjergegaard og Co. tilfører Startup Central, vil hverken Anders Fogh eller Bjergegaard og Co. oplyse. Men Anders Fogh fortæller i et interview med Horsens Folkeblad og Horsens Posten, at Bjergegaard og Co. har indskudt et beløb i millionklassen, og at de samtidig bliver medejere i Startup Central, hvis værdisættelse ligger på et tocifret millionbeløb.

- Min præmis har været, at der skulle være tale om et millionbeløb i indskud. Det var kravet for at kunne blive en del af ejerkredsen, og det er de blevet med en ejerandel på 10 procent, fortæller Anders Fogh, der nu blandt andet kan se frem til flere medarbejdere. De skal hjælpe med at løfte firmaets udvikling de kommende år.

- Allerede fra januar har vi ansat tre nye medarbejdere. Derudover er vi på udkig efter tre til fire yderligere ansatte, oplyser han.

Annonce

Udviklere, marketing og salg

Anders Fogh uddyber, at det er medarbejdere med kompetencer inden for salg, udvikling og markedsføring, firmaet har brug for.

Forventningen med partnerskabet er, forklarer han endvidere, at det først og fremmest skaber en markant vækst for Startup Central på det danske marked med en planlagt entré på udenlandske markeder indenfor en periode på fem år.

Det lægger nogle positive presbolde på mig, at jeg har lukket en fond ind som medejer. Det er sundt i forhold til udviklingen af Startup Central, og jeg er ekstremt stolt af den her udvikling.

Anders Fogh

- Det lægger nogle positive presbolde på mig, at jeg har lukket en fond ind som medejer. Det er sundt i forhold til udviklingen af Startup Central, og jeg er ekstremt stolt af den her udvikling, siger Anders Fogh, der tilføjer, at han længe har kigget på muligheden for at få noget ekstra på bundlinjen i sit firma.

Startup Central har i dag iværksætter-kunder fordelt på 53 forskellige brancher i dansk erhvervsliv.

Brødrene bag Bjergegaard & Co. er iværksættere og investorer. De står blandt andet bag tandlægekæden Godt Smil og investeringsvirksomhederne Startupbootcamp og Rainmaking, der hjælper iværksætterfirmaer, såkaldte startups, med at rejse kapital.

Annonce

Hos Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers vejer mors mening stadig tungt, når de unge skal vælge vej

Hedensted For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Byggefirma fik nej til dispensation fra lokalplan - og prøvede så at presse kommunen til at betale en del af regningen

Hedensted For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

AC Horsens

AC Horsens må undvære fire mand til testkampen mod Randers FC: Angriber træner med i HB Køge

Odder

Cyklister kan godt begynde at glæde sig: Snart kommer der nye cykelstier

Thulesen Dahl: Pia Kjærsgaard skal ikke ind i ledelsen af DF

Horsens For abonnenter

Slut med byrådspolitik: Nu skal Anne Lene Løvbjerg tale seniorernes sag over for byrådets politikere

Horsens

Rent vand er ingen selvfølge: 145 lodsejere involveres i 1000 hektar stor jord-kabale

Navne

Find dig selv på listen: Her er de 50 mest populære navne i Horsens

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Brædstrup

Vandværk lukker: Rensning af kulsyre i vandet vil blive for dyrt

Navne For abonnenter

En bugnende fuld kirke sendte 45-årige Anders Bonnemann smukt afsted: Vellidt møbelpolstrer havde en enorm berøringsflade

AC Horsens

AC Horsens-spiller er ved at sprænge i luften af utålmodighed: Han fik sit gennembrud i efteråret, og lige nu forhindrer en skade ham i at fortsætte opturen

Annonce