Annonce
Østjylland

Sjælden mulighed: Mød de virtuelle skyde-stjerner fra Astralis i eftermiddag

Mandag eftermiddag kan man møde spillerne fra Astralis i Aarhus til et af deres sjældne fan-meets. Foto: Astralis
Mandag eftermiddag har du muligheden for at møde de danske counterstrike-spillere fra Astralis i Bruuns Galleri, når de holder fan-meetup.
Annonce

AARHUS: Klokken 16 mandag eftermiddag sker der noget usædvanligt i Bruuns Galleri.

De virtuelle danske skyde-stjerner fra Astralis kommer på besøg i Jack&Jones butikken til et af de få fan-meets i Danmark, som Astralis holder.

Det er første officielle optræden fra topholdets nye spiller Patrick "es3tag" Hansen, der ikke er helt ukendt på egnen, da han er fra Odder.

- Jeg har jo været her før og set, hvordan holdet og organisationen hele tiden bygger på med nye tiltag. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl, da jeg hørte om muligheden for at blive en del af den vel nok mest professionelle organisation i Counter-Strike – selvfølgelig vil jeg være en del af Astralis. Det vil stort set alle spillere i verden, siger Patrick "es3tag" Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Verdens bedste

Astralis er det mest vindende hold i Counter-Strike historien med fire verdensmesterskaber og 19 titler i alt. Holdet har ligget nummer ét på verdensranglisten størstedelen af de sidste tre år, og spillerne ligger i toppen, når det kommer til pengepræmier. De har indtjent over en million dollar hver. Holdet desuden har over tre millioner følgere på sociale medier.

Den nye Astralis-spiller Patrick "es3tag" Hansen har sin første officielle optræden mandag eftermiddag i Bruuns Galleri. Han er i øvrigt fra Odder. Foto: Astralis

Alle interesserede fans er velkomne til at møde op i eftermiddag klokken 16 i Bruuns Galleri, hvor spillerne fra Astralis vil være klar til at tage imod fremmødte fans.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Annonce