Annonce
AC Horsens

Sivert får fire-årig kontrakt i Elfsborg

Sivert Heltne Nilsen, anfører i AC Horsens, går direkte ind på holdet i Elfsborg. Han debuterer 19. august mod Østersunds IF. Foto: Ole Nielsen.
Den tidligere AC-anfører ville ikke ende som forsvarsspiller, og det fik ham til at søge til Sverige.

Horsens: Sivert Heltne Nilsen har skrevet en fire-årig kontrakt med den svenske klub Elfsborg, der er nummer 10 i den svenske liga.

- Det har været en hektisk dag, siger Sivert Heltne Nilsen. Jeg har været til min første træning, har fået mange nye indtryk og har lavet kontrakten færdig. Det er altid spændende at møde sine nye holdkammerater.

- Det er hårdt at forlade drengene, for jeg har haft det godt og fået gode erfaringer i AC Horsens, og jeg er vældig stolt over og taknemmelig for, at jeg blev valgt som anfører. Jeg har kun gode ting at sige om AC Horsens som klub, men jeg ser også frem til at starte på et nyt kapitel, og jeg er meget motiveret for at gøre det godt i svensk fodbold, siger han.

Det var ønsket om at spille favoritpladsen som defensiv midtbanespiller, der fik ham til at skifte. Han har spillet sine bedste kampe i AC Horsens om forsvarsspiller, men det var udsigten til at fortsætte i forsvaret, der fik ham til at søge nye græsgange.

Sivert Heltne Nilsen, der er 27 år og sluttede som anfører i AC Horsens, går direkte ind på Elfsborgs hold. Han debuterer 19. august på hjemmebanen i Borås, hvor der er kunstgræs, mod Østersunds IF.

Han er en erfaren spiller og har startet i 25 af 28 kampe i AC Horsens og 90 kampe i Brann Bergen, hvor hans far er cheftræner.

Elfsborgs sportschef Jimmy Thelin har fulgt Sivert Heltne Nilsen i længere tid og er ikke i tvivl om, at han går direkte ind i startopstillingen.

Han får to danske holdkammerater Kevin Stuhr Ellegaard og Frederik Holst, der begge har været på det danske U21-landshold.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce