Annonce
Erhverv

Simpson Strong-Tie vil have flere faglærte medarbejdere

Foreløbig fire ansatte på Simpson Strong-Tie i Boulstrup er blevet tilbudt en uddannelse til industrioperatør med fuld løn. Billedet her stammer fra et tidligere besøg. Arkivfoto: Morten Pape

Dansk Industri og Centralorganisationen af industriansatte bidrager med løn til ufaglærte, som vil på skolebænken.

Annonce

Odder: Beslagproducenten Simpson Strong-Tie A/S i Boulstrup, er blevet godkendt af Dansk Industri og Centralorganisationen af industriansatte i Danmark til at få del i de mere end 100 millioner kr. som organisationerne har afsat til videreuddannelse af medarbejdere i industrien.

I Boulstrup vil pengene gå til uddannelse af foreløbig fire ufaglærte medarbejdere, der har sagt ja til at uddanne sig til industrioperatør, som er en bredt funderet uddannelse, der i høj grad understøtter virksomhedens produktion. På grund af tilskuddet fra organisationerne vil de under den to år lange uddannelse få fuld løn, både når de er på skole og i praktik i Boulstrup.

Hos Simpson Strong-Tie ser man det som en fin mulighed for medarbejderne til at tage en faglært uddannelse, som kan sikre kvalificeret arbejdskraft i fremtiden.

- Vi får hele tiden at vide, at fremtiden er faglært. Med denne økonomiske håndsrækning til både virksomhed og medarbejder ser vi virkelig muligheder for at tilbyde et solidt kompetenceløft til vore medarbejdere, så der med at gribe chancen, mens den er det, siger HR chef Janne Houkjær.

Da der tale om forventet efterbevilling til ansatte, der går i gang med uddannelse, ved hun endnu ikke, hvor mange penge, Simpson Strong-Tie A/S vil få fra Dansk Industri og Centralorganisationen af industriansatte i Danmark. men foreløbig har fire ansatte givet tilsagn om, at de vil videreuddanne sig.

De interesserede medarbejdere har fået en grundig information om uddannelsen i samarbejde med EUC Lillebælt, som er den generelle samarbejdspartner.

Simpson Strong-Tie

Simpson Strong-Tie er en af verdens førende producenter af bygningsbeslag og har afdelinger fordelt over hele verden. I Danmark produceres beslagene på produktionsanlægget i Boulstrup, tidligere kendt under navnet Boulstrup Maskinfabrik (BMF). Her har man i mere end 60 år udviklet og produceret bygningsbeslag til den danske byggebranche.Der er ansat godt 100 medarbejdere i Boulstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce