Annonce
Horsens

Simon Kjær sluttede som ubesejret i Milan

Simon Kjær sluttede sæsonen i overbevisende stil i Milan med en sejr på 3-0. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
Flot sæsonafslutning for den danske landsholdskaptajn med 3-0 over Cagliari.
Annonce

Milano: Den danske landsholdsanfører Simon Kjær sluttede sæsonen uden et eneste nederlag efter coronapausen.

Det skete med en overbevisende sejr på 3-0 over Cagliari.

Milan havde endda råd til, at Zlatan Ibrahimovic misbrugte et straffespark. Målmanden havde kigget Zlatan ud og kastede sig til den rigtige side.

Milan kom foran på et selvmål af Ragnar Klavan.

Zlatan Ibrahimovic hamrede bolden ind i trekanten til 2-0 og fik dermed syndsforladelse for sit brændte straffespark, og Castillejo slog sejren fast efter 57 minutter.

Simon Kjær spillede overbevisende og styrede forsvaret. Det er tydeligt, at han er blevet træner Stefano Piolis forlængede arm på banen. Han har spillet sig til en to-årig kontrakt under Stefano Pioli, og Milan har gjort store fremskridt, efter at Simon Kjær er kommet til klubben. Holdet er velorganiseret og spiller det gode gamle Milan-fodbold fra Ruud Gullits og Marco van Bastens tid i klubben.

Milan nåede at overhale Napoli og sluttede på sjettepladsen.

Annonce

Bedste fodbold

Simon Kjærs flotte indsats for Milan har ført til en to-årig kontrakt. Det er fint for hans kommende EM for Danmark. Simon spiller i øjeblikket det fodbold nogensinde. Han befinder sig fint i selskab med Zlatan og co.

Det lover godt for næste sæson, når Milan skal forsøge at stoppe Juventus' serie af mesterskaber.

Juventus vandt titlen for niende gang, men sluttede med at tabe 3-1 hjemme til Roma, selv om Gonzalo Higuain bragte Juventus foran efter fem minutter.

Inter vandt kampen om andenpladsen mod målslugerne fra Atalanta, der forspildte chancen for at nå 100 mål. De slutter på 98 scoringer og slog den gamle rekord fra 1959 på 96 mål, men nåede ikke Torinos rekord på 102 mål fra 1948.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce