Annonce
Odder

Sikke en oplevelse: Fru Møller og hele holdet er glad for at tage mod gæster

Der er masser af dyr at kigge på hos Fru Møllers Mølleri, hvor Bodil Møller for 14 år siden startede en lille gårdbutik. Den har siden vokset sig større, og mange kender til Fru Møllers Mølleri. Arkivfoto. Birgitte Carol Heiberg
Gårdbutik blev kåret til Byens Bedste oplevelse. Ejeren fortæller, at der er en særlig ånd på stedet, hvor tre logrende hunde er en del af medarbejderstaben.

Bjerager: En sort labrador lunter stille nærmere for at hilse på, når man stiger ud af bilen på gårdspladsen hos Fru Møllers Mølleri. Lidt senere kommer en lysere udgave af samme race forbi, og gårdens tre hunde er glade, når der kommer besøg.

Det samme er Bodil Møller, der har lagt navn til stedet, der på 14 år er vokset fra en lille gårdbutik til i dag at også at rumme en velrenommeret restaurant, slagteri og ismejeri. Desuden holder Daniels Gartneri til her med en blomster- og grøntsagsbutik, så man kan gå rundt mellem mange små butikker.

Måske derfor var Fru Møllers Møller blevet indstillet til - og vandt - kategorien Byens Bedste oplevelse, da Odder Avis for første gang kårede Byens Bedste i en række kategorier.

Annonce

- Ja, man kan godt sige, at vi er en oplevelse. Vi sælger madvarer, men man kan også komme og se gårdens dyr og snakke med en hund. Mange børn er blevet trygge ved hunde og katte ved at komme herude, det er jo ikke alle børn, der omgås dyr til daglig. Og vores hunde er rigtig glade for børn. De er labradorer og vil gerne spise meget, og børn taber jo tit noget, siger Bodil Møller.

Mål for udflugter

Mange familier bruger stedet til en lille familieudflugt, og det er let at købe noget lækkert til børnene. Ismejeriet har både is, toast og andre godter, der er lige til at spise, og rundt omkring kan man let finde en bænk at sidde ved.

- Vi gør, så der er noget for alle typer gæster. Nogle kommer her for at spise i restauranten, og andre kommer her med tre unger, siger Bodil Møller.

Vores hunde er rigtig glade for børn

Bodil Møller, Fru Møllers Mølleri

Hun startede gårdbutikken for 14 år siden, og i dag er 20 årsværk samt et utal af søde, unge mennesker, der hjælper til. Egentlig lavede Bodil Møller butikken for at vise, at et helt almindeligt landbrug kan lave nogle lækre fødevarer. Dengang var hendes mand lidt skeptisk, og hendes far, der siden er død, troede ikke på, at der ville komme kunder.

- Men min mand har altid bakket mig op. Og selv om min far ikke var begejstret, nåede han at se, at der kom kunder. Det er jeg glad for, siger Bodil Møller.

Pølserne i slagteriet er lavet af kød fra gårdens egne grise og stude. Foto. Birgitte Carol Heiberg

- Vi har et ansvar for de råvarer, vi selv har produceret, og vi forarbejder dem på den bedste måde, vi kan. Det er meget tilfredsstillende at kunne følge processen hele vejen. Og jeg tror, jeg har lavet en butik, som jeg selv ville handle i, tilføjer hun.

Annonce

Kommer langvejs fra

Hun er ikke den eneste, der er tiltrukket af butikken. Kunderne kommer fra nabobyer som Horsens, Skanderborg og Aarhus, og mange turister finder vej til gården i Bjerager.

- Vi har virkelig opbakning fra vores kunder, de spreder ordet og fortæller om os. Jeg tror også, at folk kan mærke, der er en ånd herude. Alle er lige meget værd, om man så er stjernekok eller opvasker. Ånd er et godt ord, det er ikke kun i kirken, der kan være ånd. Vi er gode til at have gæster, og vi kan lide det, siger Bodil Møller.

Tanken om at komme ind til torvedagen i Odder med en bod har strejfet hende.

- Men det kræver medarbejdere og et kæmpe setup. Kunderne må simpelthen komme herud. Jeg tror, at folk synes, det er en hyggelig oplevelse at komme herud og sige hej til hundene, og så har vi også nogle synergieffekter i, at vi er flere ting herude, mener Bodil Møller.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Dyre gaspriser, dyre importvarer og kundernes ønske om billige blomster gør det svært at drive forretning

Danmark

Torsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

38-årig mand overfaldet og forsøgt bortført ved sit hjem på Chr. M. Østergaards Vej: Nu er endnu en mand sigtet i sagen

Horsens For abonnenter

Spejdere har nu købt omstridt grund ved Nørrestrand: - Det er en kæmpe lettelse

Brædstrup

Slut med rekorder: Færre besøgte Den Genfundne Bro sidste år

Horsens For abonnenter

15 boliger har skiftet hænder denne uge - en af dem for over fem millioner kroner: Se listen her

For første gang i to år: Storm rammer Danmark med vindstød af orkanstyrke

Horsens

Granvoksne mænd med potente småbiler: Vi mødes til ræs hver uge

AC Horsens For abonnenter

Nu må AC Horsens, Horsens Kommune og DBU tage sig sammen og tale sammen, før det bliver pinligt

Erhverv

Fra en specialitet til en anden - ny butik åbner i det tidligere Bronuts

Hedensted For abonnenter

Ny pasnings-model bekymrer forældre: Er det forsvarligt, at pædagoger kører rundt med vores børn i store busser?

For abonnenter

Effektiv fidus til at undgå tårnhøje el- og gaspriser: Folk køber brændeovne og bygger skorstene i hobetal for at spare på strømmen

Debat

Tidligere AC Horsens-formand: Få lavet en løsning, så sponsorloungen igen kan anvendes til det, den er bygget til

AC Horsens For abonnenter

AC Horsens har mere eller mindre lukket transfervinduet: Disse to punkter gør cheftræneren tilfreds med udbyttet

Hedensted

Kok fra Kolding skal drive sognegården videre

Annonce