Annonce
Brande

Sidste dag på klinikken

Fredag 15. marts var en temmelig speciel dag for personalet i den kommunale børnetandplejeklinik i Centerparken: Det var sidste åbningsdag inden klinikken midlertidigt flyttes til Nr. Snede. Foto: Mikael Lund

Brande/Nr. Snede: Fredag 15. marts var en arbejdsdag udover det sædvanlige på den kommunale børnetandplejeklinik i Centerparken i Brande.

Det var nemlig klinikkens sidste åbningsdag inden flytningen til Nr. Snede, hvor man på næste mandag åbner en ”ny” klinik i lokaler på Falkevej i Nr. Snede, der tidligere har huset en privat tandklinik.

Selvom klinikken i Nr. Snede bliver en smule mindre - bortset fra, at den får tre klinikrum mod de nuværende fire - bevares de øvrige faciliteter.

Det er politisk besluttet, at flytningen fra Brande til Nr. Snede er midlertidig.

Når de knap 150 kommunale medarbejdere i administrationsbygningen (det tidligere rådhus) om to uger har fået pakket flyttekasserne og er flyttet – ligeledes midlertidigt - til Administration Vest i Ikast (en fløj af den nedlagte Vestre Skole, red.), skal bygningerne rives ned for at gøre plads til en nybygget skole, der skal erstatte den skimmelsvampramte Præstelundskole. Og i planerne for den nye skole indgår der blandt andet også en ny tandklinik.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce