Annonce
Navne

SF i Horsens har fået ny formand

32-årige Pernille Vinther Søby Holm blev på en ekstraordinær generalforsamling 15. januar valgt til ny formand for SF's lokalbestyrelse i Horsens. Privatfoto
Byrådsmedlem Paw Amdisen er blevet afløst af 32-årige Pernille Vinther Søby Holm som formand for SF i Horsens.

Horsens: Efter godt otte år på posten som lokal SF-bestyrelsesformand har Paw Amdisen, som også sidder i Horsens Byråd, fundet sin afløser.

Det blev besluttet på en ekstraordinær generalforsamling onsdag 15. januar, hvor den 32-årige Pernille Vinther Søby Holm blev valgt til at overtage formandsposten.

Og det glæder Paw Amdisen, at han nu kan koncentrere sig om byrådsarbejdet.

- Det er ikke lykkedes at finde en ny til posten tidligere, men det er der heldigvis nu, for det er egentlig noget, jeg har villet i et stykke tid. Der er en del arbejde i at sidde i byrådet, så på den måde har det været en dobbelt opgave også at være formand.

- Derudover er det også rart som byrådsmedlem at have en formand at sparre med, fortæller han.

Annonce

SF har været mit parti i en del år efterhånden. Med partiets fokus på børnene, den grønne dagsorden og dem i vores samfund, der har brug for ekstra støttende hånd, så er jeg helt på rette hylde politisk. Jeg synes, det var på tide for alvor at blive aktiv i politik og være med til at gøre en forskel.

Pernille Vinther Søby Holm, ny formand for SF i Horsens

Thybo og lærer

Den ny formand er oprindeligt fra Thy, men har i de seneste mange år boet med sin familie i Horsens, hvor hun arbejder som folkeskolelærer i udskolingen på Østerhåbskolen i Torsted.

Hun har især en stor interesse for børneområdet, hvilket blandt andet er baggrunden for, at hun har valgt at blive aktiv i politik.

- SF har været mit parti i en del år efterhånden. Med partiets fokus på børnene, den grønne dagsorden og dem i vores samfund, der har brug for ekstra støttende hånd, så er jeg helt på rette hylde politisk.

- Jeg synes, det var på tide for alvor at blive aktiv i politik og være med til at gøre en forskel, siger hun i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg tror på, at næste kommunalvalg bliver valget, hvor vi igen får mere end et byrådsmedlem.

Og den plan er eks-formand Paw Amdisen med på.

- Jeg har ingen planer om andet end at stille op igen. Men det bliver fint at have de to roller adskilt rent organisatorisk. En lokalbestyrelse skal være en medspiller og også kunne stille de kritiske spørgsmål til byrådsmedlemmerne - og det kan være svært at stille dem til sig selv, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce