Annonce
112

Servicefirma fik også besøg af tyve

Michael Søndergaard fra Brandmandens Multiservice mistede sin trailer under weekendens indbrudsbølge. Han opfordrer til, at flere får installeret alarmer og overvågning. Arkivfoto: Peter Hald
Brandmandens Multiservice i Nørre Snede mistede trailer.
Annonce

Nr. Snede: Weekenden bød på en regulær indbrudsbølge med ikke færre end 21 indbrud fordelt over det meste af politikredsen, heraf flere i Nr. Snede og Ejstrupholm. Samtidig blev der også meldt om flere tyverier fra varebiler og lignende.

En af de uheldige, der fik besøg af tyve, var Michael Søndergaard, indehaver af firmaet Brandmandens Multiservice på Ørnevej i Nr. Snede.

Michael Søndergaard mistede sin trailer, og det er han godt træt af:

- Det er godtnok irriterende. Jeg skal jo bruge traileren i firmaet, og lige nu kan jeg jo ikke tilbyde mine kunder at køre deres haveaffald væk, siger Michael Søndergaard.

Firmaet Brandmandens Multiservice udføre nemlig ofte havearbejde, og her er traileren uundværlig.

Tyveriet af traileren er sket i tidsrummet fra lørdag 23. november til søndag 24. november klokken 7 om morgenen, hvor Michael Søndergaard opdagede, at traileren var væk.

Traileren var i øvrigt fyldt med affald, men det var tyven åbenbart ligeglad med.

Michael Søndergaard tager nu konsekvensen af tyveriet:

- Jeg får med det samme installeret overvågning og alarm, og jeg melder mig til Nabohjælp. Det vil jeg også opfordre andre til at gøre, siger han.

De mange indbrud taget i betragtning er det nok et meget godt råd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tilde blev trukket efter scooter og døde af kvæstelserne: - Hun var lyspunktet i min svigerfars liv

Annonce