Annonce
Sport

Serbisk stjernespiller: Jeg savner Danmark hver eneste dag

Kristina Liscevic og Dragana Cvijic er to af de store profiler på det serbiske landshold. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Kristina Liscevic fældede forleden Tyskland med en afgørende scoring. Onsdag kan hun og stregkæmpen Dragana Cvijic gøre det af med de danske håndboldkvinder.
Annonce

JAPAN - KUMAMOTO: - Jeg vil allerhelst have, at vi begge to kunne gå videre til kampen om OL-pladser. Sådan er det desværre ikke.

Kristina Liscevic, der i sidste sæson var med til at gøre Team Esbjerg til dansk mester, er tilbage i en glansrolle på det serbiske landshold.

- Jeg var ude i nogle år. Der var nogen uoverensstemmelser, men det er overstået nu. Jeg har ikke været nede på knæ og bedt om at komme tilbage, men jeg er bare blevet udtaget, forklarer Liscevic.

- Men jeg er brugt. Mine hæle gør ondt, og jeg kan næsten ikke løbe.

Klubmæssigt spiller hun nu i Valcea i Rumænien, men hun savner livet i Danmark hver eneste dag.

- Esbjerg og Danmark passede mig rigtig godt, men jeg har min kæreste med i Rumænien, så det er okay.

Liscevic ser frem til at spille mod danskerne.

- Vi ved, at vi får det svært, men vi kæmper. Vi kæmper for vores land, og det har foreløbig bragt os et godt stykke vej i denne turnering.

Og netop en benhård fysisk fight kan man også forvente fra stregkæmpen Dragana Cvijic, der er 185 centimer høj og krænger badevægten op på 93 kilo.

- Vi er et lille land, og det serbiske forbund har ikke så meget at gøre godt med. Det gør nok, at vi kæmper lidt ekstra, og ofte har vi jo gjort det godt mod Danmark.

- Jeg håber selvfølgelig, at det fortsætter. Kan vi klare billetten til OL-kvalifikationen, vil vi være meget glade, lyder meldingen fra Cvijic.

Tre scenarier

* Vinder Danmark over Serbien, får danskerne en kamp om syvendepladsen, der giver OL-kvalifikationsspil.

* Vinder Danmark over Serbien, og tager Sydkorea point fra Holland, får danskerne en kamp om femtepladsen, der også gver OL-kvalifikationsspil.

* Taber Danmark til Serbien, bliver OL-kvalifikationsspillet i marts med meget stor sandsynlighed uden dansk deltagelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandskadet Rådhusgade-ejendom genopføres: Vi er fortrøstningsfulde og arbejder på løsninger

Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Annonce