Annonce
HH Elite

Serbisk eks-landsholdsspiller bankede det yderste lag rust af i HH Elites storsejr: - Jeg kan give meget, meget mere

Marija Obradovic, der søndag fik debut for HH Elite, fortalte efter kampen, at hun har meget, meget mere i tanken, end hun viste mod Holstebro Håndbold. En enkelt scoring og to flotte frispilninger blev det til for serberen, der ikke har spillet ligahåndbold længe. Foto: Michael Just
Storsejren på 32-22 over Holstebro Håndbold gav cheftræner Jan Leslie mulighed for at blande kortene godt og grundigt undervejs i kampen. Blandt andet var der debut til den serbiske bagspiller, Marija Obradovic, som fortsat er et stykke fra topformen.

Holstebro: Blot en enkelt scoring blev det til for Marija Obradovic, der søndag eftermiddag fik debut for HH Elite efter fjorten dage på sidelinjen siden sit skifte fra tyske TuS Metzingen.

Spilletilladelsen lod vente på sig og på trods af, at den 29-årige bagspiller har kunnet træne med sine nye holdkammerater i de forgangne uger, viste kampen mod Holstebro med al tydelighed, at der fortsat er noget rust, der skal bankes af.

- Jeg kan give meget, meget mere. Det tager tid, før jeg lærer mine holdkammerater og det taktiske koncept ordentligt at kende, men jeg er bare glad for at være tilbage på banen og mærke atmosfæren i en håndboldhal igen, sagde Marija Obradovic efter kampen.

Annonce

Obradovic, der tidligere har spillet 45 kampe for det serbiske landshold, var før klubskiftet røget ud i kulden i bundesligaklubben og har således ikke spillet mange kompetitive minutter på denne side af sommeren.

Cheftræner Jan Leslie var derfor glad for at se serberen tilbage på banen - og understregede også efter kampen, at der endnu er et langt stykke vej, før Obradovic kan vise sit sande niveau for HH Elite.

- Hun har haft utroligt svære betingelser for at være i kampform og mangler selvfølgelig en del stadigvæk. Ligesom resten af holdet var det meget op og ned med Marija, men hun kommer ind med god energi. Jeg har snakket med hende om, at det er vigtigt, at vi bygger på skridt for skridt - og så er hun forhåbentlig et niveau bedre, næste gang vi spiller, sagde Jan Leslie.

- Håndbold er håndbold

Marija Obradovic forsøgte - og forivrede - sig et par gange i kampen mod Holstebro, men manglede den sidste fart og timing til, at afslutningerne for alvor blev farlige.

Foruden den ene kasse, det blev til, viste den fysisk stærke bagspiller, at håndbold-kløgten er intakt.

I slutminutter fandt hun ad to omgange Stine Bodholt på stregen med fine frispilninger efter solide oppres, hvor hun rykkede ind i banen og trak Holstebro-spillere til sig.

Samspillet med holdkammeraterne og introduktionen til den taktiske ramme i HH Elite er dog ikke det, der fylder mest for Marija Obradovic for øjeblikket.

Det skal nok komme, lyder meldingen.

- Håndbold er håndbold, og så er der variationer på hvert hold. Det var ikke min egen indsats, der var så vigtig. Vi vandt - så er jeg glad, sagde Marija Obradovic, der samtidig benyttede lejligheden til at fremhæve holdkammeraterne, der har hjulpet hende på plads i klubben på og uden for banen.

CV: Marija Obradovic

Den 29-årige bagspiller har tidligere haft adresse i følgende klubber:

2011-2012: ZRK Crvena Zvezda

2013-2014: HC BMS Melenium

2014-2015: RK Zagorje

2015-2016: Krim Mercator Ljubljana

2016-2021: TuS Metzingen

Hun har desuden spillet 45 kampe for det serbiske landshold.

Annonce
Horsens For abonnenter

Bevaringsværdig bygning i Eldrup skal rives ned: Ejer vil dog bygge nyt i samme historiske stil, lyder det

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet indfører nattelivszoner i Horsens: Fra lillejuleaften er barer og diskoteker lukket land for dømte med nattelivsforbud

Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Horsens

Knap 10.000 folkeskolelever kan måske se frem til tidlig juleferie

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Horsens

Populært padelcenter solgt til stor svensk kæde: Vi har fået et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Skoleelever hjemsendes fra og med 15. december

Horsens

Anna Sophia er danmarksmester i styrkeløft - men det er et helt andet løft, hun bliver hyldet for

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Horsens

Ups - cyklist kørte over for rødt lys - så ikke lige politibilen i nærheden

Annonce