Annonce
AC Horsens

Serber dobbelt målscorer for AC Horsens

Erhan Masovic scorede to gange i 3-1 sejren over Aarhus Fremad. Foto: Søren E. Alwan
Erhan Masovic scorede to gange, da Aarhus Fremad blev besejret med 3-1. Jeppe Kjær og James Gomez fik også vist glimt af deres talent i testkampen.
Annonce

Horsens: AC Horsens sendte reserverne i kamp mod Aarhus Fremads tophold fra 2. division. Når det bliver alvor om en lille måneds tid vil det fra tirsdagens test med mindre, der støder skader til, kun være enten Michael Lansing eller Matej Delac i målet, der løber på banen i forårspremieren mod FC Nordsjælland.

Kampen var ikke overraskende en omgang blande bolsjer, men der var alligevel et par højdepunkter set med AC Horsens-briller.

Erhan Masovic er blevet sendt frem i angrebet. Efter tilgangen af Magnus Jensen er han rykket endnu længere væk fra spilletid i forsvaret, men han har i den grad grebet chancen som frontløber.

Han udlignede til 1-1 mod Sønderjyske i den første test, og mod Aarhus Fremad blev det til yderligere to scoringer. Først fik han en gratis chance, da gæsternes keeper tabte bolden, så han kunne trille bolden i et tomt mål til 1-1, og mod kampens slutning headede han Matthias Præsts indlæg i nettet til 2-1.

Oven i havde den serbiske spiller yderligere et par gode forsøg.

AC Horsens kom bagud kort før pausen, da AC's defensiv gav en bold væk, og på den efterfølgende friløber kunne Marvin Laursen score til 1-0. Kampens sidste målscorer blev Oliver Drost, der kort før slutfløjtet tog chancen fra en position et godt stykke uden for feltet. Hans afslutning blev rettet af og gik i mål til 3-1.

- Erhan Masovic har taget opgaven som angriber med et smil og forsøgt at løse den bedst muligt, og med tre mål i to kampe, han har gjort det godt, sagde træner Mads Lyng efter kampen.

AC Horsens-Aarhus Fremad 3-1 (0-1)

Træningskamp

Mål: 0-1 Marvin Laursen (40.), 1-1 Erhan Masovic (50.), 2-1 Erhan Masovic (81.), 3-1 Oliver Drost (89.)

AC Horsens: Michael Lansing (Matej Delac 46.), Frederik Jørgensen (Mathias Madsen 52.), James Gomez, Magnus Riisgaard Jensen, Mikkel Qvist (William Førby 84.), Jeppe Kjær (Frederik Graversen 78.), Jonas Gemmer, Peter Therkildsen (Matthias Præst 46.), Joachim Wagner (Jacob Kongsmark 75.), Erhan Masovic, Oliver Drost.

Annonce

Ros til Jeppe Kjær

Han kunne også notere sig, at Jeppe Kjær fra AC's ungdomsafdeling leverede en god præstation. Han har haft det svært i flere reserveholdskampe på grund af den store fysiske forskel, men mod Aarhus Fremad kom hans blik for spillet til sin ret.

- Og så er det tydeligt, at han har lagt på sit spil. Hans lykkedes med sit presspil, og han kunne være med både offensivt og defensivt. Det var høj klasse, sagde Mads Lyng.

AC Horsens gav også lyndebut til James Gomez, som klubben har lejet for forårssæsonen.

Den 18-årige stopper fra Gambia efterlod et fint indtryk taget i betragtning, at han lige er landet i Danmark. Han var meget rolig med bolden og havde flere gode indgreb.

- Vi spillede reelt med et reservehold mod et fint Aarhus Fremad-mandskab. Vi kæmpede lidt med tingene i første halvleg, men efter pausen fik vi trykket dem med en god præstation, sagde Mads Lyng.

Jeppe Kjær leverede en god præstation i 3-1 sejren over Aarhus Fremad. Foto: Søren E. Alwan
Jeppe Kjær. Foto: Søren E. Alwan
Magnus Riisgaard Jensen. Foto: Søren E. Alwan
Magnus Riisgaard Jensen. Foto: Søren E. Alwan
James Gomez. Foto: Søren E. Alwan
Magnus Riisgaard Jensen. Foto: Søren E. Alwan
Magnus Riisgaard Jensen. Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce