Annonce
Horsens

10 nye butikker og spisesteder åbner i bytorvet i de kommende måneder

Bytorv Horsens får nye butikker og spisesteder, samtidig med at andre udvider og rykker i nye lokaler. Arkivfoto: Mette Mørk
Bytorv Horsens er i fuld gang med at skabe nyt liv i centret. Fredag 2. oktober åbner en ny kaffebar. 9 ud af 10 butikker og spisesteder står klar i efteråret.
Annonce

Horsens: I alt 10 nye butikker og spisesteder åbner i Bytorv Horsens i de kommende måneder Parallelt med den omfattende revitalisering af Bytorv Horsens kan centrets ejer, Scandinavian Shopping Center Partners, fortælle om åbning af 10 nye butikker og spisesteder i de kommende måneder.

Bortset fra Dalle Valle-kædens tre restauranter, som åbner primo 2021, åbner alle øvrige butikker og spisesteder i løbet af efteråret.

1 Ny stor modebutik

Den danske modekæde Kings & Queens er gang med at sammenlægge tre af centrets tidligere butikker til ét stort lejemål, som skal danne ramme om kædens butik nr. 21 i Danmark.

Den nye store butik henvender sig til både piger og drenge med mærker som Fila, Nike, Moss Copenhagen, Mads Nørgaard, NA-KD, Calvin Klein, Tommy Hilfiger og mange andre.

Carsten Plambæk, direktør i Kings & Queens, oplyser, at målgruppen er piger og drenge i alderen 15-35.

Kings & Queens åbner 9. oktober.

2 Funky Donuts

Funky Donuts åbnede i slutningen af august. Og butikken er blevet taget særdeles godt imod af kunderne, fortæller Bytorv Horsens.

Butikken sælger donuts med toppings i alle mulige farver og varianter.

Er åbnet.

3 Kaffe og isbar

Snart kan kaffeelskere drikke deres kaffevariant hos centrets nye kaffebar: Coffea Sentio.

Ud over friskkværnet og frisklavet kaffe, te, bubble tea og diverse små snacks til kaffen tilbyder Coffea Sentio et stort udvalg af italiensk is.

Coffea Sentio åbner fredag 2. oktober.

4 Juicebar genåbner

Centrets tidligere juicebar genåbner med udvidet sortiment under navnet Benny Bagel.

Her serveres friskpressede juice og smoothies, et udvalg af bagels og mulighed for at blande egen salat i ”vælg-selv” salatbaren.

Genåbning 30. oktober

5 Mad & Brød udvider

Mad & Brød udvider sit nuværende lejemål, når bagerbutikken i løbet af oktober fjerner væggen ind til nabolejemålet. Dermed får den et dobbelt så stort lejemål som i dag.

Udvidelsen skal huse et helt nyt koncept med konditori og café, og sortimentet kommer fremover til - ud over det nuværende sortiment - at omfatte bl.a. smørrebrød, forskellige sandwich samt morgenmads- og brunchtilbud.

Samtidig med udvidelsen renoverer Mad & Brød den eksisterende bagerbutik.

Den nye bager og konditori forventer at åbne senest 30. oktober.

6 Tre spisesteder på første sal

I løbet af efteråret går man i centret i gang med at klargøre 1000 kvadratmeter på første sal til etablering af en Dalle Valle, en Cafe A og et nyt kebab-koncept.

Alle tre spisesteder skal efter planen stå klar til åbning til vinterferien i uge 7.

7 One Repair i større lokaler

One Repair flytter i større lokaler ved siden af skobutikken Deichmann. Samtidig udvides sortimentet i nye rammer og nyt udtryk.

Åbner 30. oktober.

8 Telia udvider

Telia udvider til dobbelt størrelse, når butikken i november overtager Triumphs lokale ved siden af sit nuværende lejemål og indretter sig i nye omgivelser.

9 Triumph i ny butik

Lingeributikken Triumph skifter plads og flytter butikken til et nyetableret lejemål ved siden af H&M Home i oktober. Triumph indretter sig også med helt nyt udtryk.

Genåbning 29. oktober.

10 Message skifter lokaler

Message, som har været i centret i flere år, er netop flyttet til nye lokaler i lejemålet over for H&M Home og Funky Donuts. Message genåbnede med nyt inventar og i nye rammer med gul som den dominerende farve på vægge og facade.

Genåbning 30. september.

11 H&M og Sport 24 har udvidet

H&M har netop udvidet og renoveret sit lejemål og åbnet en ny H&M Home shop-i-shop. Det samme gælder Sport24, som har udvidet og renoveret butikken på 1. sal.

Åbnede i juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

Horsens

Arrangør satser stadig på stor boligmesse i Horsens: Det er ligesom at tage i Føtex, Ikea eller Kolding Storcenter

CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Annonce