Annonce
Horsens

Sengebutik har etableret sig centralt i Horsens

Senge-teamet, Jacob Larsen (tv) og Christian Brøns (th), er glade for deres daglige omgivelser i den ombyggede butik på Ove Jensens Allé. Foto: Lone Bering

Drømmeland har åbnet ny butik på Ove Jensens Allé 11 - to etager med senge og sengeudstyr.

Horsens: Sengekoncernen Drømmeland har slået sig ned i Horsens nærmere bestemt på Ove Jensens Allé 11 i Løvbjergcentret, hvor firmaet har ombygget butikslokalet, så det nu er i to etager.

- Firmaet har virkelig gjort sig umage med at indrette en flot butik - med bl.a. nye gulve, ny, ekstra etage og specialdesignet trappe med massivt egetræ som trin. Det er en ren fornøjelse.

Det siger butikschef Jacob Larsen, der danner butiksteam med Christian Brøns:

- En god nattesøvn er vigtig. Derfor er rådgivning det, vi lægger størst vægt på i butikken. Det er vigtigt, at kunden finder den helt rigtige seng. Vi opholder os en tredjedel af livet i en seng, derfor skal den passe til personen, som skal ligge i den, siger Jacob Larsen.

Annonce
Drømmeland tager sig af midtersegmentet i sengebranchen. Foto: Lone Bering

Kvalitetssenge

Mærkerne er både danske og udenlandske, bl.a. Svane, Tempur, Nexus, Magna og Master Bed. Der er både traditionelle sengetyper og elevationssenge, som er meget populære.

- Vi har også mulighed - hos alle vore leverandører - at bestille madrasser på mål. Der er kunder, der kommer her for at finde en madras til en gammel sengeramme, som har andre mål end nutidens senge. Det kan vi også klare, siger Jakob Larsen.

Drømmeland sælger også puder og dyner, sengetøj og andet sengeudstyr:

- Der er kommet en trend med at gøre noget ved sovemiljøet - måske i tråd med, at vi skal leve sundt, få motion og også få vores gode nattesøvn, siger Jacob Larsen.

Sengene ligger i prisklassen fra 7000 kr. til 100.000 kr..

- Det er vigtigt at få en god nattesøvn, siger butikschef Jacob Larsen, Drømmeland. Foto: Lone Bering

Drømmeland-ekspert

Jacob Larsen har stor erfaring fra Drømmeland. Han kommer fra en stilling som butikschef i Drømmeland i Silkeborg, og han har været med til at åbne nye Drømmeland-butikker i Jylland. Bl.a. senest Kolding og Vejle. Desuden er han med til at uddanne nye folk til Drømmeland-virksomheden.

Bl.a. også sin højrehånd i butikken, Christian Brøns, der oprindelig er uddannet i en bank, men som også har været omkring detailhandelen - tøj og tele. Senest var han ansat som sælger hos typehusfirmaet Eurodan.

- Så nu er jeg tilbage i detailhandelen, hvor jeg trives rigtig godt, siger Christian Brøns.

Han har desuden planer om at flytte til Horsens:

- Jeg har forelsket mig i Horsens, og når min kæreste er færdig med sin praktikperiode i Berlin, går vi på jagt efter noget at bo i her i Horsens, siger Christian Brøns.

Jacob Larsen, der bor i Aarhus, er heller ikke afvisende over for at bosætte sig i Horsens, når der på et tidspunkt skal købes fast ejendom.

Sengekoncernen Drømmeland er en 43 år gammel, privatejet virksomhed med base på Sjælland, hvor også størsteparten af de 23 butikker ligger. Men koncernen rykker nu også ind på Fyn og Jylland.

Horsens-butikken er således koncernens sjette i Jylland.

En ekstra etage blev bygget ind i butikslokalet på Ove Jensen Allé 11. Foto: Lone Bering
En reol anskueliggør de forskellige madrastyper. Det letter snakken med kunden. Foto: Lone Bering
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Når lærerne må holde fri - så må børnene vel også?

Avisen har de seneste dage skrevet om tendensen til, at forældre tager deres børn ud af skolerne uden for de normale ferieperioder. Det er et forkert signal, mener både politikere og skoleledere. Det er bedst, når alle i skole. Det kan ingen være i tvivl om, men det gælder så sandelig også lærerne, for ingen taler om, at det selvfølgelig også går ud over kvaliteten i undervisningen og styrken i fællesskabet, når læreren holder fri. Lad os slå fast med det samme, at det er alle læreres ret at holde ferie uden for skolernes traditionelle ferie. Det siger deres overenskomst, så ingen skal skyde efter folkeskolelærere, når de en uge om året holder fri uden for de traditionelle ferieuger hen over skoleåret. Men det betyder også, at det klinger en anelse hult, når skoleledere og politikere taler om det forkerte i, at børnene tages ud af undervisningen, når de ansatte har muligheden for at gøre det samme. Det kommer til at lyde som mig selv, når børneopdragelsen har været til diskussionen derhjemme, og jeg har trukket trumfkortet og slået fast, at de skal gøre, som jeg siger, og ikke som jeg selv gør..... Det var noget andet i gamle dage, vil nogle nok mene, men dengang måtte lærerne heller ikke holde fri ud over de almindelige ferieuger. Dengang gav det god mening at slå fast, at eleverne ikke bare kunne få fri uden særlig grund. Nu er tiden en anden, og selv om det går ud over fællesskabet og kvaliteten i undervisningen, når enten elever eller lærere mangler, så er det sådan, virkeligheden ser ud. Vi må alle bestræbe os på at holde fraværet på et minimum og gøre det så attraktivt at gå i skole, at der skal noget ekstraordinært til, hvis man vil gå glip af en uges undervisning. Det er en kamp, vi alle kan bidrage positivt til at vinde. Kampen for at undgå fravær er desværre tabt.

Annonce