Annonce
AC Horsens

Selvsikker straffesparksskytte i AC: Kan ikke huske, jeg har brændt

Mathias Kristensen udlignede til 1-1 på straffespark. Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix 2018

Horsens: Mathias Kristensen blev i anden halvleg sendt på banen i et sidste forsøg på at vende kampens udvikling mod Randers.

Bagud med 1-0 skulle der ske noget, og det sørgede angriberen for.

Med fem minutter igen blev Thomas Kortegaard nedlagt i straffesparksfeltet, og det var Mathias Kristensen, der blev sat til at eksekvere.

- Jeg kan ikke huske, jeg har brændt et straffespark i mine tidligere klubber, smilede Mathias Kristensen, der stensikkert udlignede til 1-1 og sikrede AC Horsens det ene point.

- Jeg er meget tilfreds med, at jeg fik scoret, men generelt var vi ikke gode nok. Vi spillede ingen god kamp. Jeg blev sendt ind helt i front, og så skulle de andre løbe omkring mig, men det lykkedes heller ikke optimalt. Jeg ville gerne have haft endnu flere bolde ind i feltet. Det lykkedes ikke, fordi vi ikke - som i resten af kampen - ikke spillede hurtigt nok, sagde Mathias Kristensen.

Han kæmper for at få sit gennembrud som superligaspiller, og i den sammenhæng var målet til 1-1 en god gevinst.

- Det går i en positiv retning, men jeg har stadig meget at bygge på mit spil. Noget af det skal komme ved at spille. Det er i kampene, at jeg for alvor kan lære noget både godt og skidt, sagde Mathias Kristensen.

AC Horsens' trup er ikke ret bred i øjeblikket.

- Det er til min fordel, og jeg håber at få flere chancer, men uanset hvad der sker, vil der komme karantæner og skader, og så må jeg forsøge at gribe chancen, sagde Mathias Kristensen.

Highlights: Randers-koks i de døende minutter sikrede Horsens point!

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce