Annonce
AC Horsens

Seks spillere er fortid i AC Horsens

Bo Henriksen og Mads Lyng gør plads til at to af klubbens egne talenter i førsteholdstruppen efter sommerferien. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
AC Horsens forfremmer Mathias Madsen og Matthias Præst, der bliver faste medlemmer af superligatruppen.

Horsens: AC Horsens har sendt sine spillere på sommerferie, og dermed slår manager Bo Henriksen også fast, at det samtidig er et farvel til seks spillere. Mathias Nielsen skifter til Randers FC, men spillere som Oliver Drost, Gregers Arndal-Lauritzen. Sammy Skytte, Søren Reese og Thomas Rohde fortsætter heller ikke.

AC Horsens har forlænget med Peter Nymann, ligesom klubben er i dialog med Nicolai Brock-Madsen om en ny kontrakt. Det står også fast, at Mathias Madsen og Matthias Præst fra AC's ungdomsafdeling rykker op som udviklingsspillere i superligatruppen.

Allerede i vinterpausen skrev AC Horsens kontrakt med Malte Kiilerich fra Hvidovre og Peter Therkildsen fra Næstved, så de træder også til efter sommerpausen.

- På den måde siger vi farvel til seks spillere og får fire nye ind, siger manager Bo Henriksen, der så derudover har hængepartiet med Nicolai Brock-Madsen.

Annonce

Sigter efter 20 markspillere

- Vi sigter efter at have 20 markspillere i truppen til det kommende efterår, siger Bo Henriksen.

Det tal når han præcist, hvis der laves en ny aftale med Nicolai Brock-Madsen.

Det er dog langt fra ensbetydende med, at AC Horsens får et roligt transfervindue. Tobias Arndal har foreksempel allerede meldt ud, at han jagter spilletid. Det samme gælder formentlig flere andre spillere, så de kommende uger og måneder vil byde på flere udskiftninger i AC Horsens' førsteholdstrup.

- Der er selvfølgelig også den mulighed, at der dukker en ekstra spiller op, som vi bare skal have, hvis chancen byder sig, og så kan der blive ændret på antallet af markspillere, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce